Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Συνάντηση του δημάρχου Αμυνταίου με ομάδα πατατοπαραγωγών και κτηνοτρόφων

Συνάντηση με πατατοπαραγωγούς και κτηνοτρόφους της περιοχής του Δήμου Αμυνταίου, είχε ο Δήμαρχος, κ. Μάκης Ιωσηφίδης.
Οι παραγωγοί ενημέρωσαν το Δήμαρχο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω του παγετού και ζήτησαν τη συνδρομή του για την αντιμετώπιση της κατάστασης.
Ο Δήμαρχος εξήγησε ότι είναι γνωστά τόσο τα προβλήματα με την παραγωγή πατάτας και την κακοκαιρία που έχει προξενήσει τεράστιες ζημιές, όσο και με την κτηνοτροφία και το ζωικό κεφάλαιο της περιοχής. Ενημέρωσε τους παραγωγούς ότι ήδη έχει πραγματοποιήσει ενέργειες και στο πλαίσιο της σύσκεψης που είχε με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας και τους άλλους Δημάρχους του Νομού τέθηκε το πρόβλημα της αγροτικής παραγωγής ως μείζον θέμα στην agenda διεκδίκησης της περιοχής. Έτσι οι Δήμαρχοι και ο Αντιπεριφερειάρχης ήδη έχουν θέσει τα προβλήματα υπόψη των αρμόδιων αρχών και τα παρακολουθούν.
Επιπλέον, ο Δήμαρχος Αμυνταίου δεσμεύτηκε ότι θα αναλάβει και μεμονωμένες πρωτοβουλίες προς στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για την επίλυση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι γεωργοί και κτηνοτρόφοι της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.