Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Νέα μετάλλια για τη ξιφασκία της Γ.Ε.Φ.

Για δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες η Γ.Ε.Φ. πρόσθεσε μετάλλια, στη Σπάθη, στα στήθη των αθλητών της και στις προθήκες του Συλλόγου.
Αυτή τη φορά στο Πανελλήνιο Εφήβων /Νεανίδων (Ο.Α.Κ.Α) τον κύριο λόγο είχαν τα κορίτσια αν και τα αγόρια έκαναν και αυτά καλή εμφάνιση με τον Χατζόπουλο Πέτρο να καταλαμβάνει την 11η θέση στην τελική κατάταξη, τον Σιάλτση Μιχάλη την 16η, τον Στοϊνίτση Δημήτρη, Νικολτσάνη Δημήτρη, Δήμκο Θανάση, Χατζόπουλο Στέφανο τις 26η, 27η, 28η, 29η θέσεις αντίστοιχα και τον Πασσά Θωμά την 37η, ανάμεσα σε 51 συμμετέχοντες αθλητές.
Θρίλερ ήταν το ομαδικό (Χατζόπουλος Πέτρος, Σιάλτσης Μιχάλης, Νικολτσάνης Δημήτρης, Στοϊνίτσης Δημήτρης), όπου μετά από αγώνα ψυχής, παρέδωσαν το χάλκινο μετάλλιο στον Πανελλήνιο με 44-45.
Στα κορίτσια, η Σταυρούλα Δήμκου άρρωστη και καταπονημένη, κέρδισε το ασημένιο στο ατομικό, χάνοντας το χρυσάφι με 14-15. Στην τελική κατάταξη η Σταυρούλα Δήμκου καταλαμβάνει τη 2η θέση ακολουθούμενη από τη Νομικού Μαρία (11η), Δήμκου Ελένη (14η), Πασσά Ζωή (19η), Αθανασίου Αθηνά (23η), Δημητροπούλου Παναγιώτα (33η) και Μπουρδούκη Μαρία (37η).
Στο ομαδικό (Δήμκου Σταυρούλα, Νομικού Μαρία, Δήμκου Ελένη και Πασσά Ζωή) έφεραν στη Φλώρινα το ασημένιο μετάλλιο, νικώντας την Αρκτεία (45-15), την Αθηναϊκή Λέσχη(45-38) και χάνοντας στον τελικό από την Α.Ε.Κ. (19-45).
Η συνέχεια τον Μάρτιο στο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών / Νέων Γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.