Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ίδρυση στη Φλώρινα παραρτήματος της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων

Η ΛΕΦΕΔ - Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων είναι μια προσπάθεια συνειδητοποιημένων εφέδρων αξιωματικών και οπλιτών, Ελλήνων πολιτών, που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη και ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων, δεσμών και ιδεών που αναπτύχτηκαν κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής τους θητείας, και ιδίως για την καλλιέργεια του εθελοντισμού, της φιλοπατρίας, της στρατιωτικής κατάρτισης και ετοιμότητας, της πειθαρχίας, της ομαδικότητας και του αλτρουισμού, επ’ ωφελεία των Ενόπλων Δυνάμεων και της Εθνικής αμύνης της Πατρίδας.
Αν και η ΛΕΦΕΔ - Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το έτος 2006, τα ιδρυτικά της μέλη συμμετείχαν σε ασκήσεις και λοιπές δραστηριότητες από το 1993 και έχουν πολυετή εμπειρία σε αντίστοιχα προϋπάρχοντα σωματεία.
Μέλη της ΛΕΦΕΔ μπορούν να γίνουν όσοι είναι εν ενεργεία στελέχη ή έχουν υπηρετήσει στις Ένοπλες Δυνάμεις ή τα Σώματα Ασφαλείας (ΕΣ, ΠΝ, ΠΑ, ΕΛΑΣ, ΛΣ, ΠΣ κλπ), ανεξαρτήτως βαθμού ή όπλου.
Όσοι ενδιαφέρονται για την συμμετοχή τους στην εν λόγω Λέσχη στο τοπικό της Παράρτημα, μπορούν να επικοινωνούν με τα άτομα της ομάδος πρωτοβουλίας στο τηλέφωνο: 6973790032.
Επίσης, μπορούν να επισκέπτονται και την ιστοσελίδα της Λέσχης: http://www.lefed.gr

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.