Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Κάλεσμα από ΟΛΜΕ και ΕΛΜΕ Φλώρινας για την αυριανή απεργία και τα συλλαλητήρια

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς σε αγωνιστική συμμετοχή στο τριήμερο των πανεργατικών – πανϋπαλληλικών κινητοποιήσεων:

24ωρη Απεργία, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου

Συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα το τριήμερο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή
Τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο νέο Μνημόνιο και στα οποία συμφώνησαν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί, με τη Συγκυβέρνηση και την Τρόικα είναι η «ταφόπλακα» της ελληνικής Κοινωνίας. Αυτή η Κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να πάρει τέτοια μέτρα. Απαιτούμε την ανατροπή αυτής της πολιτικής τώρα και της Συγκυβέρνησης που την υπηρετεί.
* ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ.
* Να καταργηθεί το βάρβαρο και δουλοπρεπές μνημόνιο κυβέρνησης – ΕΕ – Δ.Ν.Τ., το μεσοπρόθεσμο και όλα τα μέτρα που απορρέουν από αυτά.
* Όχι στη δανειακή σύμβαση και τα μέτρα που τη συνοδεύουν

1 σχόλιο:

  1. Συγγνώμη, και με τα λεφτά που μας ως βοήθεια ως τώρα τι θα γίνει; Να τα χρωστάμε κι αυτά; Θα πούμε ευχαριστώ; Μάλλον θα βρίσουμε όλους αυτούς που μας έφεραν εδώ μαζί με τους υπάκουους συνδικαλιστές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.