Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Φλώρινα για πετρέλαιο, ενέργεια και τηλεθέρμανση

Η Ε.ΚΑΤ.Ο. Φλώρινας συμμετέχει ενεργά στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:30 το μεσημέρι έξω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.
Διαμαρτυρόμαστε για την άνιση και άδικη μεταχείριση των πολιτών της Φλώρινας ως προς την ενεργειακή πολιτική του Κράτους.
Διαμαρτυρόμαστε για την υψηλή τιμή του πετρελαίου Θέρμανσης
Διαμαρτυρόμαστε για την μη υλοποίηση της Τηλεθέρμανσης του Δήμου Φλώρινας
Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση αυτή. ΠΡΕΠΕΙ επιτέλους να ξεσηκωθούμε όλοι..
Συμπαραστεκόμαστε, μακριά από κάθε πολιτική σκοπιμότητα, σε κάθε πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής της Φλώρινας για τους σκοπούς αυτούς.
Παράλληλες εκδηλώσεις θα γίνουν και στην Καστοριά και στα Γρεβενά

Για την Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση Φλώρινας
Ο Αντιπρόεδρος
Βασίλης Χρυσοχοϊδης

5 σχόλια:

  1. Θα πρέπει να βγουν τα νούμερα από το κόστος της θέρμανσης για να γνωρίζει όλος ο κόσμος τις διαστάσεις του προβλήματος. Την περασμένη Κυριακή το κρατικό γερμανικό κανάλι ARD παρουσίασε το θέμα και εμείς κάνουμε την πάπια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. [...Διαμαρτυρόμαστε για την μη υλοποίηση της Τηλεθέρμανσης του Δήμου Φλώρινας..]
    Συμπεριλαμβάνονται στον σχεδιασμό και στην μετέπειτα [..υλοποίηση της Τηλεθέρμανσης ..]και οι παλιές κοινότητες Σιταριάς Λεπτοκαριάς Φλαμπούρου,Αμμοχωρίου,Αρμενοχωρίου,Περάσματος,Μαρίνας Τριποτάμου,Ιτιάς,Παπαγιάννη,Μαρίνας,Καυκάσου,..κλπ.κλπ ή μιλάμε μόνο για το οικιστικό συγκρότημα της πόλης της Φλώρινας;
    Γιατί εάν μιλάμε μόνο γι αυτό να μη γίνει ποτέ!
    Οι υπόλοιποι κάτοικοι του Καλλικρατιακού Δήμου τι είναι δηλαδή οι άτυχοι χωριάτες που θα πληρώνουν ακριβό πετρέλαιο και ξύλα! ..ενώ οι "αστοί" πλέον κάτοικοι της Φλώρινας θα απολαμβάνουν την φτηνή τηλεθέρμανση!Το πακέτο χρηματοδότησης για την κατασκευή του έργου δεν είναι για όλους τους δημότες του Δήμου;
    ...ενημερώστε μας εάν έχετε την καλοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ? ΔΙΑΦΩΝΕΙ?? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κ. Βασίλης Χρυσοχοίδης μπράβο που στηρίζει τη δημοτική αρχή σε κάθε πρωτοβουλία. Ελπίζουμε να είναιαμοιβαία τα αισθήματα.

      Διαγραφή
    2. Επώνυμα στηρίζουμε όποιον και ότι μπορεί να βοηθήσει αυτόν τον τόπο.. ΑΝΩΝΥΜΑ κρυβόμαστε, δειλιάζουμε και ΜΟΝΟ σχολιάζουμε μικρόψυχα..

      Αλτίνης Αθανάσιος
      Πρόεδρος Ε.ΚΑΤ.Ο.
      Βασίλης Χρυσοχοίδης
      Αντιπρόεδρος Ε.ΚΑΤ.Ο.
      Στυλιάδης Κωνσταντίνος
      Γραμματέας Ε.ΚΑΤ.Ο.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.