Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Χιονίζει και πάλι στη Φλώρινα

Έντονη χιονόπτωση κατά διαστήματα, σε συνδυασμό με ισχυρούς ανέμους, επικρατεί σήμερα το πρωί στη Φλώρινα, με τη θερμοκρασία να είναι στους -3 βαθμούς.
Σύμφωνα με το meteo.gr η χιονόπτωση θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με τη θερμοκρασία να πέφτει στους -5 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ.
Το βράδυ ο καιρός θα παρουσιάσει περαιτέρω επιδείνωση, με την εκδήλωση χιονόπτωσης, με την θερμοκρασία και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
Για αύριο Κυριακή 12/2, αναμένεται να πέσει χιονόνερο, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 2 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με πιθανό το ενδεχόμενο ασθενούς χιονόπτωσης, με την θερμοκρασία στους 0 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

3 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ,ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ.ΟΠΟΥ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ....ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΝΕΙ ΠΟΛΥ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ . ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.