Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

«Όχι» Λιάνη, «ναι» Κωνσταντινίδη στη δανειακή σύμβαση

«Όχι» στη δανειακή σύμβαση ψήφισε πριν από λίγο ο ανεξάρτητος βουλευτής Φλώρινας Γιώργος Λιάνης, ενώ «ναι» ψήφισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στάθης Κωνσταντινίδης.

47 σχόλια:

  1. Γιατί να μην ψφίσει ναι ο Στάθης βολεμένος απο κάθε άποψη. μπράβο σε αυτούς που τους ψηφίζουν.ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια Σταθούλκα σε σένα και σε αυτούς που σε ψήφισαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ στο βουλευτή μας που ψήφισε το μνημόνιο καταστροφής της χώρας για να μην χάσει τη βουλευτική έδρα, καλά βολεμένος είναι (με τους τεράστιους βουλευτικούς μισθούς) και εμείς ας πεινάσουμε με 400 ευρώ βασικό μισθό… ΝΤΡΟΠΗ. Μαζί με τους άλλους 198 ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Ελλάδας, καταδίκασαν το μέλλον μας και των παιδιών μας για 30-40 χρόνια τουλάχιστον (άραγε ήξερε τι ψήφιζε; Το είχε διαβάσει;) Αν και σιχαίνομαι το Γιώργο Λιάνη, ΜΠΡΑΒΟ του που είχε τα… «κότσια» να ψηφίσει ΟΧΙ κόντρα στις θέσεις του «κολλητού» του (ή πρώην κολλητού) Βενιζέλου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ!
      ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ; Ε? ΤΙ; ΚΑΡΓΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΠΑΚΕΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΑ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΛΑΠΑΚΙΕΣ!!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΛΟΔΑΚΤΥΛΟ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!!ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ! ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΚΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ!ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧ@ΔΙ@ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ [ΠΛΗΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ]ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΚΟΛΟΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ!
      ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ!!!!ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!!!...
      ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ε; ΕΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ!!!!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ; ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΗΡΩΕΣ; ΠΑΠΑΡΙΑ ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ!...ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ!.....ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!
      ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!! ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΛΑ ΡΕ ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΑΡΑΣ!! ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΑΡΑΣ!
      ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ!!
      ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ;
      ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ;
      ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΚΕ ΗΡΩΕΣ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΑ ΑΛΛΑ 198 ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΝ! ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.. ΜΑΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ή ΜΑΣ "ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ";ΠΑΠΑΡΙΑΑΑΑ! ΑΥΤΟΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ! ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΨΗΦΟ ΩΣ ΗΡΩΕΣ...ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! ΑΥΤΟΙ!!!!!!!!!!
      ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΔΙΚΟ ΤΖΑΜΠΑ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ!!! ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΛΙΑΝΗ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΑΓΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ "ΛΕΦΤΟ" ΣΕ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΚΟΠΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΖΟΚΑΡΕΙ!!!!...ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ!! ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!....ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΩΝ/ΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑΙ!..ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ; ΕΔΩ ΡΕ ΖΟΥΜΕ!!!ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕ ΤΖΑΜΠΑΑΑΑΑΑ!!!ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ;ΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΛΟΥΤΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ; ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΒΥΖΑΙΝΟΝΤΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΤΙΓΚΑ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΛΕΩ ΛΙΑΝΗ.....
      ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ;;;..
      ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΛΙΑΝΗ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ!!!!!!
      ΛΕΤΕ [ΜΠΡΑΒΟ] ΤΟΥ ΛΙΑΝΗ ΧΑ ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!
      ΕΙΧΕ "ΚΟΣΤΙΑ"...ΧΑΧΑΧΑΑΑ "ΚΩΤΣΟΥΣ" ΝΑΙ! ΚΟΤΣΙΑ "ΟΧΙ"..

      Διαγραφή
  4. οταν ερθει ξανα στη φλωρινα ρε κομματοσκυλα τρεξτε απο πισω του!!! καλα οποιος ξαναψηφισει τους κλεφτες ειναι ******************

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΜΗ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ!
      ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!

      Διαγραφή
  5. MΠΡΑΒΟ ΣΤΑΘΗ ΓΙΑ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΟΥ...ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΟΤΙΚΟΥΣ.......ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίμα Στάθη. Σε είχα για πιο εντιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Στάθης ρε παιδιά ψήφισε γιατί έπρεπε να σώσει την αποζημίωση του τη βουλευτική και τη σύνταξη του Παπαθανασίου του πατερούλη του. Δεν τον νοιαζει αν τα παιδια μας θα πεινάσουν. Οι ντόπιοι ξαναψηφίστε το Στάθη για να ψηφίζει και άλλα μνημόνια στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ 10:30 είσαι ντ.όπιος;
      ...ή απλά ένα καθήκι προβοκάτορας!
      Και μάλιστα πολύ επικίνδυνος!

      Διαγραφή
  8. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΤΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗΚΟ.ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΦΛΩΡΙΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.εμεισ πρεπει να τον υποδεχθουμε με τιμεσ ηρωα μολλισ γθρισει στην φλωρινα.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕ.ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΤΗΤΙΞΟΥΜΕ ΑΝΤΑΟΩΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ.ΓΕΙ ΣΑΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φιλοι μου απο εδω καλα τα λεμε!! οταν τον συναντησετε ομως....τα @ρχιδι@ θα του γλυφετε παλι!! ξυπνα κοσμε!!! αναγκη δεν τον εχουμε. αναγκη μας εχει!!!!!!
    τι θα πει δεν φταιει ο σταθης? ειπε ή δεν ειπε ναι στο μνημονιο? τελος!!
    τοσα τρωει καθε μηνα,τι αλλο να φαει δλδ?
    να φανταστειτε ειχε το θρασος να μου πει πριν κατι μηνες οτι του ηρθε 700€ και κατι εκτακτη εισφορα!!!!
    αν οχι με τις πετρες να τον παρουμε τοτε ειναι για φτυσιμο!!!

    ντροπη σταθη,ντροπη σου!!!
    αλλα αν ησουν μεθυσμενοςοταν ελεγες το
    ναι, τοτε αλλαζει το πραμα.

    και παρακαλω μην κοψετε τιποτα απο το κειμενο μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Re sta8h kommatia phges sthn voulh??? Mas ekanes yperhfanous!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλά εκανες ρε στάθη μισθοτος σε εταιρία ειμαι και στο όχι θα κλειναμε.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. e afou etsi nomizeis katse me 500 eyro na zizeis

      Διαγραφή
    2. ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ13 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:29 μ.μ.

      ΣΤΑΘΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΣ ΜΙΣΘΟ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΝΕ ΕΚΛΕΓΕΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΛΙΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνω 100% μαζι σου φιλε μου. Εχεις απολυτο δικιο. Θα ψηφιζονται μονοι τους τωρα.Θα μεινουν οι ημετεροι τους και για να μη χασουν τις απολαβες τους θα ψηφιζονται μεταξυ τους.
      ΕΥΓΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
  12. kala re pou zeitye??? den kserete ti einai o stathis??? epidi sas leei kalimera nomizete oti sas ypologizi...zoa.. afou kai pali ayton tha psifisete giati gia KONSTANTINIDI KAI BOSKOPOULO eiste aksi tis myras sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλη η φιλε θα ηθελα να απατησω σε εσενα και σε πολλουσ απο ουσ προηγουμενουσ..ποιοσ λογικοσ ανθρωποσ πιστευει ρε παιδια οτι το οχι θα εσωνε την ελλαδα. δηλαδη ο πρωθυπουργοσ οι υπουργοι και οι βουλευτεσ θελουν το κακο τησ ελλαδασ και το δικο μασ δεν νομιζω...οσο για τον σταθη τον ξερω και εγω λιγο πολυ οσο εσεισ ολοι και δεν νομιζω οτι αξιζει τετοια .κριτικη γιατι τρεχει και αγωνιζεται δυστηχωσ μονοσ για πολλα θεματα τισ φλωρινασ.π.χ τρενο . πετρελαιο. ορυχεια. δρομοι κ.τ.λ.
      λοιπον υπομονη.οι ελληνεσ θα ξεπερασουμε το γολγοθα.

      Διαγραφή
    2. ΣΤΑΘΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ. ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ. ΚΙΝΔΙΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ. ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΚΤΟΥΡΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ.

      Διαγραφή
  13. Ακριβώς αυτό 12:44,
    Για Κωνσταντινίδη, Βοσκόπουλο και Αριστείδου είσαστε (και είμαστε).
    Αυτούς θέλατε (και θέλαμε), αυτούς θα υποστούμε.
    Καληνύχτα.

    Anonymous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βιάζεσθε.Περιμέντε να γυρίσει στην Φλώρινα και κάντε λίγη υπομονή.Είναι σίγουρο πως το διάβασε και όχι απλώς το διάβασε αλλά το μελέτησε το μνημόνιο την δανειακή τα παραρτήματα.
    Είναι αλήθεια πως τα δύσκολα είναι εκείνα όπου μιλούν για αγγλικό δίκαιο και για το δίκαιο κάποιου Δουκάτου .
    Αυτά βέβαια είναι κουβέντες κάποιου Λαφαζάνη νομίζω που πάει ο ευλογημένος και διαβάζει και τις γνωμοδοτήσεις του νομικού συμβουλίου του κράτους και στεναχωρεί τον αντιπρόεδρο αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία .
    Ελπίζουμε πως σύντομα θα μας ενημερώσει και θα μας εξηγήσει με κάθε λεπτομέρεια το τι εστί βερίκοκο-μπαρντον- μνημόνιο ήθελα να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tα παιδιά του Λαφαζάνη είναι αυτά που κάνουν κάθε φορά την Αθήνα ψησταριά!Όποτε γουστάρουν καίνε ρημάζουν κτίρια!
      Τους φταίνε τα τούβλα και τα μπετά!..Αυτά είναι ο εχθρός τους!
      Και ο κύριος marxisto persona lafazani (αλήθεια αυτό το όνομα ελληνικό είναι;)μάλλον λάθος διαβάζει τα κείμενα για το περίφημο Αγγλικό δίκαιο,και το Δικαστήριο και όχι το δίκαιο κάποιου Δουκάτου.
      Ο χοντρός αρχηγός του Σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ δίδυμου ομομήτριου κόμματος με αυτό της Λαφαζάνας και των άλλων μπουμπουκιών του ΣΥΡΙΖΑ ΣΦΥΡΙΖΑ ΕΠΑΙΖΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑ με τα λεφτά του κράτους όπου το 90% των στελεχών του περέλασαν σε πολλές καραμπινάτες κρατικές θέσεις με πολλά ευρουλάκια ως μισθό!..
      ...εξήγησε τα περί Αγγλικού δικαίου κλπ...αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία!
      Εσύ το έχεις διαβάσει βλέπω το μνημόνιο όπως το διάβασε η Κα Λούκα Κατσέλη που το έτρεξε Πρώτη!!!!
      Και ο Χρυσοχοίδης!
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΡΕ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!! ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ!
      ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΛΙΟ-ΠΑΣΟΚΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΥΡΟΥΛΑ!!!
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!.
      ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΣ Ε; ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΣ;...ΒΟΥΒΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ
      ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ!!!...ΒΟΥΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

      Διαγραφή
  15. Εδωσες μαχες για να εχουμε θφινο πετρελαιο
    Κινησες γη και ουρανο να παραμεινει το τραινο στην πολη μας
    Ξαναχαραξες την Εγνατια για να διασχιζει την πολη μας
    Χθες εδωσες αλλη μια μαχη να μην χρεωκοπησει το εθνος μας
    Αναρωτιεμαι κυριε ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ πως ακομα δεν ανακυριχτηκες Εθναρχης και μεγας εβεργετης της πολης μας..Τα δηληματα τελειωσαν αγαπητε κυριε Σταθη οι μασκες εχουν πεσει την ψηφο σας θα ψαχνετε εσυ και οι αλλοι 198 θα με θυμιθεις κυριε Σταθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΩΝΥΜΕ 05:52
      ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ;

      ΠΟΙΟΣ ΑΥΞΗΣΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ;
      ΠΟΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ;
      ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΧΑΡΑΞΕ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ;
      ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΡΕΙΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ ΓΕΦΥΡΙΑ;
      ΠΟΙΟΣ; ΠΟΣΑ ΨΟΔΕΥΤΗΚΑΝ ΤΖΑΜΠΑ;
      ΠΟΙΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ;
      ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ
      "Ο ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ";
      ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ;
      ΠΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;
      ΗΤΑΝ ΑΙΤΙΑ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΓΙΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;
      ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ;
      ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ;
      ΚΛΠ..ΚΛΠ..ΚΛΠ..ΚΛΠ.;
      ΗΤΑΝ Ο "ΕΘΝΑΡΧΗΣ" ΚΩΝ/ΔΗΣ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ;
      ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ
      ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΝΑΙ";
      ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ; ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΓΚΑΝΤΑ;
      ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΕ Ο ΟΧΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ...ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ!!!
      ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

      ΕΝ ΛΕΥΚΟ ΜΑΣ ΕΙΧΕ "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ" ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ!ΟΥΤΕ Ο ΑΛΗ ΠΑΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ!
      ΑΤΟΦΙΟ ΠΑΣΑΛΙΚΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ! ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ!
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ!!!!![και της Europe..σσστ]
      ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΜΑΣΚΕΣ" ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΡΩΤΑΩ.
      ΒΑΛΕ ΤΟ ΖΥΓΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΑΡΙΑΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΝΟΣ ΜΑΡΜΑΡΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ!
      ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΙΣ ΟΧΙ.ΕΣ!

      Διαγραφή
  16. Ενα λεπτό ρε παιδιά , εντάξει ο στάθης είναι προδότης κάποιων προσδοκιών μας.
    Σκεφτείτε να ήταν και προδότης και σπιούνος και κατινούλα μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κε 07:03
      ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΛΙΑΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΚΟΠΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΤΑ ΤΑΙΣΜΑΤΑ ΛΙΠΑΡΩΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
      ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΝΟΜΙΜΩΣ!!!!! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗΣ!ΠΑΚΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑ!
      ΠΟΣΟΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΠΩΣ;

      ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΑΛΟΓΙΣΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΛΙΓΑ ΗΤΑΝ; ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΕΡΑΝ;.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΧΩΡΑ!

      ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ! ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΦΤΑΙΝΕ!
      ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ!!!!ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΟΝΟΜΑ!..Η ΕΝΟΧΗ ΟΜΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ!
      Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΧΗ
      ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ...ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ!!!ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ!!!
      Ο ΕΝΑΣ ΕΙΠΕ [ΝΑΙ] ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!..ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΣΑΣ ΧΡΕΩΣΑ!!!
      Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΠΕ [ΟΧΙ] ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!
      ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΕ!!!!!!

      Διαγραφή
  18. ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ??? ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ .... ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας βουλευτής φίλε μου, εκλέγεται απο τον λαό για να υπερασπίζεται και να προωθεί τα συμφέροντα του (του λαού, θεωρητικά πάντα), και όχι για να κρύβεται σαν κουνέλι στους εκβιασμούς του εκάστοτε αρχηγού του. Η δύσκολη απόφαση στην προκειμένη περίπτωση ήταν να ψηφίσει "όχι" και να διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ με ότι αυτό συνεπάγεται στις επερχόμενες εκλογές. Διάλεξε όμως την ΕΥΚΟΛΗ λύση που του επιβλήθηκε. Ανάθεμά με αν ήξερε τι ψήφιζε!
      Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει να προσφέρει το παραμικρό στον νομό.

      Διαγραφή
  19. Μπραβο στον Λιανη , αφου τα εκανε τοσα χρονια πουτ@@α τωρα τραβηξε την ουρα του εξω και μας το παιζει σοσιαλιστης . Αυτος (ο Λιανης) δεν συμετειχε στις προηγουμενες κυβερνησεις που φεραν την χωρα εδω ? Μην χεσω τωρα εγινε και ο Λιανης ηρωας , φετος ουτε που ευχηθηκε στο λαο της Φλωρινας καλα χριστουγεννα και καλη χρονια , αλλα αυτος τα εχει ολα εξασφαλισμενα και η συνταξη του καθε μηνα πεφτει κανονικα.

    ΗΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σ ενα μπ@@@λο οι π@@τ@ν@ς τι λενε??? ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στο κολο πασοκ βρεθηκε ενας μακακας και το διελυσε,στην νεα δημοκρατια βρεθηκε ενας αλλος μακακας ,που μαλων ειναι αρχηγος στους μακακες και διελυσε δυο φορες το βρωμο κομα τους ,και η διαλυσι προχορα προς τα κατω. Ωρα ειναι να πανε στον διαολο ολι τους,απο τα κοματα.. ουστ λαμογια κοπριες ακριβοπληρωμενες,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλά καλά δεν γνωρίζεις ορθογραφία !!! Εκφράζεις και άποψη ????χαχα άχρηστοι απολίτιστοι !!!μιλατε για κωνσταντινίδη και λιάνη ??? όλοι γράφεται με ΟΙ και όχι με Ι !! Τριτοκοσμικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑN ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ? ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΝΑΣ, ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ "ΟΧΙ"? ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ? ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ?
    Ή ΟΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ? ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ (ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ) ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΣ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    ΒΑΛΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΓΑΜ... ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ.
    ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ 5-6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ή ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ "ΝΑΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Καθένας θα κριθεί στο μέλλον απο την ιστορία!Κάνενας δεν είναι ήρωας όπως και προδότης.Έχουμε προδώσει τους ίδιους μας τους εαυτούς τόσα χρόνια που σαν άβουλα όντα τους ψηφίζαμε.Μην επιρρίπτουμε ευθύνες σε αυτούς αλλά σε εμάς και στην στενή κομματική λογική που ακολουθούσαμε τόσα χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ? ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ?
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ? ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΝΑΙ? ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ. ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΨΗΦΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ.
    ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝ? ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
    ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ?
    Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?
    ΤΟ ΛΑΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ? ΨΗΦΙΖΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ Νο 2 ΜΟΝΟ ΤΟ Νο 1
    ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ. ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΤΙΠΟΤΑ. ΑΔΕΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ωραια, τωρα κρεμαστε τον Κωνσταντινιδη και Θεοποιηστε τον Λιανη!!!
    αν ησασταν εσεις που εχετε ευκολα την κατηγωρεια στην θεση του Κωνσταντινιδη θα ησασταν τριςχειροτεροι προδοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή για να καταλάβω, εσένα ποιό είναι το ζόρι σου; Το να μην θεοποιήθει ο Λιάνης; Χεσμένο τον έχουμε σε πληροφορώ. Στο δια ταύτα, ο Κων/ιδης αξίζει τίποτα σαν βουλευτής; Την αλήθεια όμως...

      Διαγραφή
  27. Προς όλους τους ανωτέρω αξιότιμους αγανακτισμένους με τη ψήφο του Στάθη!Δεν είδα κανένα σχόλιο για τη διαφοροποίηση του Σαμαρά μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα!Που είναι οι μεγάλες κορώνες και ο τσαμπουκάς του!Επίσης βρε παιδιά,υπάρχει καμμία επίσημη τοποθέτηση των λοιπών μνηστήρων της βουλευτικής έδρας!!Κοτόπουλα μιμίκος έγιναν Π"σωτηρίου και λοιπές δημοκρατικές δυναμεις!!Αν είχαν αρχ...ια να 'επαιρναν επίσημη θέση προς το λαό της Φλώρινας και προς την ηγεσία της Ν.Δ.(νυν ΠΟΛ.ΑΝ)!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εχει μπούγιο η παραπάνω ευγενική κουβεντούλα, μεταξύ υποψηφίων ..πολιτευτών(θαυμάστε ήθη και ύφη)και πραιτωριανών του Στάθη..
    Είναι η αξιότιμη προηγούμενη λίστα των βουλευτικών εκλογών, σε λα μείζονα, που...χάρισε την πρωτιά στο κόμμα τους, στο Νομό τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξιότιμε Κε των 12:54
      (χίλια συγνώμη εάν είστε Κυρία ή δεσποινίς)
      Με όλο τον σεβασμό...
      Λιάνη ε;...χρόνια τώρα Λιάνη δαγκωτό έτσι;..εξαγνιστήκατε με ένα "ΟΧΙ" .Συγχαρητήρια για το ήθος και την πολιτική σας ανδρεία κύριοι!! Χαρίσατε μια "πρωτιά" χρέος!
      Τιμήσατε τον Ελληνικό λαό με ότι το καλύτερο!
      Ειδικά τους δικούς σας ψηφοφόρους τους τιμήσατε δεόντως...
      ....ΜΠΡΑΒΟ σας!!!!.
      Τους έχετε κάνει υπερήφανους!
      Σας αρέσει όμως το μπούγιο έτσι;...τα βλέπετε λίγο από απόσταση ή νομίζω ;..όλα αυτά τα πεζά έως χυδαία σχόλια για το ΟΧΙ και το ΝΑΙ...εκτιμώ λόγω του επιπέδου σας από ότι αναδεικνύεται και από ύφος της γραφής σας.
      Μορφωμένος Αστός έτσι;..δεν σας πάνε κάτι τέτοια!
      Σας ζητώ εκ μέρους όλων ένα συγνώμη..
      Με συγχωρείτε!!!! τώρα βλέπω οτι δεν είστε από τον Νομό μας αχ...και σας μάλωσα παραπάνω με όλα αυτά για το Κο Λιάνη και το ΠΑΣΟΚ χίλια συγνώμη!!!!
      Και καλή επιστροφή στον Νομό σας!Αλήθεια εκεί τι πρώτευσε ΝΑΙ ή ΟΧΙ.
      Αντιδράσεις υπάρχουν;Πολιτισμένες φαντάζομαι όχι όπως εδώ!
      Από περιέργεια μπήκατε αλλά δεν αντέξατε να μη σχολιάσετε..
      αυτό να το προσέξετε δεν είναι συμπεριφορά του επιπέδου σας.
      Καληνύχτα σας και πάλι συγνώμη!!

      Διαγραφή
  29. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ. ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΘΡΕΜΜΕΝΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΡΟΝΟ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ.
    ΚΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ @ΡΧΙΔΙ@...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στάθη σε έκανε ντα ο Σαμαράς και το έπαιξες κοκόσκα;

      Διαγραφή
  30. Ο ΣΤΑΘΙΚΑΣ Κ Ο ΚΑΘΕ ΣΤΑΘΙΚΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΟΥΝ ΜΕΤΑ;ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ;
    ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΛΗΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ;
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ;
    ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ.
    ΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΘΟ. ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΖΑΜΠΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ.ΓΙΑΥΤΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ Η ΤΟ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΣ ΤΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ. Ε ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.