Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Πάμε για νέο ρεκόρ;

Ώρα 8:30 μ.μ. και ο υδράργυρος στη Φλώρινα, σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ., βρίσκεται ήδη στους -22 βαθμούς Κελσίου, «απειλώντας» τα μέχρι τώρα ρεκόρ χαμηλών θερμοκρασιών.
Θα δούμε μέχρι το πρωί πόσο πιο χαμηλά θα πέσει…

14 σχόλια:

  1. Το πετρελαιο δε βλεπω να πεφτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε τον Νομό μας ο Δήμαρχος, εγώ θα του πω ότι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι η τσέπη μου, τα χρήματα τελείωσαν και μαζί με αυτά τελειώνει σε λίγες ημέρες και το πετρέλαιο.
    Θα κάνει κανείς άραγε κάτι για αυτό? Όλες οι άλλες υποδομές του Νομού λειτουργούν, αλλά και η κατάσταση μέσα στην πόλη είναι επικίνδυνη από τα παγωμένα πλέον χιόνια οι πεζοί κινδυνεύουν καθημερινά, και έχουν μειωθεί και οι θέσεις στάθμευσης λόγω των "παρκαρισμένων" χιονιών...όχι μόνο λόγια να δούμε και έργα από τους "θεσμικούς" φορείς.
    Εδώ συσκέπτονται χωρίς όμως να σκέφτονανται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MIA XARA DEN PTOOUMASTE PAOK EIMASTE K STOUS -22C!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μεσα στην πολη στις 10:00 ειχε -14. που ειδατε το -22? εν κινησει για νικη?
    μην μεταφερετε ειδησεις που τυχον δεν ειναι αξιοπιστες. δλδ επειδη το λεει η εμυ ετσι ειναι? εσεις αλλου ζειτε? δεν βλεπετε τι γινεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε, και εδώ ζούμε και βλέπουμε τι γίνεται. Αν εσύ νομίζεις πως είχε -14 και όχι -22 και πως η ΕΜΥ δεν είναι αξιόπιστη πηγή, τότε αυτό είναι καθαρά δικό σου θέμα.

      Διαγραφή
    2. einai kati gatakia apo a8hnes kai den ksero ego apo pou pou to paizoun antrakia kai xleyazoun thn polh mas me ahdiastika sxolia....as er8oun sthn polh ths florinas na tous deixoume emeis poso antexoun......

      Διαγραφή
  5. Mpravo to recor!!!

    Kerdizete apo 1.010 e to litro sta 1,030 euro to litro aurio!!

    oleeeee!! ti opaia pou pername ,,,,eeeee??

    Ti eginan ta lefta me tis meletes kai ta erga tis tilethermansis??

    xestika ean exi -20 i -30 kaika apo to petreleo!!!
    esis???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΡΥΟ! ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ 2 ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΣΣ 3!!! ΑΝΤΕ BYE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AΣ ΚΑNEI OSO KRIO THELEI EIMASTE FLORINA DEN EIMASTE KRITI.KAI KATI TELEFTEO AVRIO I AEKARA MAS NA PERASEI SAN AERAS SIFOUNAS APO TIN TOUMPA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βουνίσιος ακτιβιστής18 Ιανουαρίου 2012 στις 2:07 π.μ.

    τι ωραία σκέπασε σάν τον χιονιά τους υπεύθυνους που κατάντησαν την Φλώρινα στα ρεκόρ κοροιδίας της νοημοσύνης και μνημοσύνης μας ! ο καιρός να είναι καλά να ασχολούμαστε με τα μερομήνια! ρεκόρ κοροιδίας με παρδαλές χάντρες και καθρεφτάκια να βλέπουμε τα χάλια ..πιό πίσω όχι απ τους ινιδάνους η τους μπαμπουίνους αλλα απο τους ..πινγκουίνους.ο άλλος ψάχνει τηλεθέρμανση ..χαιρέτα μου τον πλάτανο..γιατί ο αγωγός φυσικού αερίου ζεσταίνει την Αθήνα την Θεσσαλονίκη και όχι την Φλώρινα? Γιατί είμαστε όλοι μακάκες...μέχρι να αλλάξει ο κακός μας ο καιρός παρέα με πολιτικους όλ γουέδερ μπήτε στο παπλωμα και όνειρα γλυκα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. για το ρεκορ μ@@@@ς που μας δερνει ....κουβεντα κανενας δε λεει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. paidia den zoume oloi mesa sthn polh...elate ligo pio katw kata armenoxwri meria pou exoume toulaxiston 3 me 4 bathmous diafora....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.