Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Μηδενική συμμετοχή στη συγκέντρωση του Ε.Κ.Φ.

Δέκα όλα κι όλα άτομα συμμετείχαν στη σημερινή απεργιακή συγκέντρωση που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας.
Η αδιαφορία εργαζομένων και ανέργων είναι πλέον εμφανής, αφού σε όσες κινητοποιήσεις έχουν πραγματοποιηθεί η συμμετοχή είναι σχεδόν μηδενική.

7 σχόλια:

  1. οι μεγαλοι εργατοπατερες του Ε.Κ.Φ. κλειστηκαν μεσα .....οπως παντα ....ποιοι καλοι μου ανθρωποι να σας ακολουθησουν οταν δεν πατε στη δουλεια σας και πληρωνεστε...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό ήταν ,είναι και θα παραμείνει το εργατικό χάλι της Φλώρινας.
    Τώρα για το ποιός φταίει διαχρονικά ..;;; αυτό ας το σκεφτούν οι δοιηκούντες του ΕΚΦ . Μήπως και αυτοί με τις πράξεις τους πυροδοτούν τέτοιες στάσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εδω ο κοσμος δεν εχει να φαει και αυτοι τον καλουν να κανει απεργια...να του κοψουν κι αλλα λεφτα δηλ...ρε πατε καλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν κάτι ραγιάδες δεν σκέφτονταν τα 50 ευρώ της απεργίας ίσως γλίτωναν τα χιλιάρικα που τους κλέβουν τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ε.Κ.Φ.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρόεδρος κ Γεν. Γραμματέας παρόντες, από την 11μελή (!!!!!) Διοίκηση του Ε.Κ.Φ.. Παρόντες αυτοί λόγω συνδικαλιστικής άδειας από τη δουλειά τους (ΔΕΗ) και ειδικής άδειας από τις καφετέριες του πεζόδρομου. Οι υπόλοιποι 9 της διοίκησης σκέφτηκαν το μεροκάματο! 11 μέλη στη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας!!!! Έτσι, για να διευρυνθεί ο αριθμός της 1ης κλίμακας συδικαλιστικής σύνταξης!!! Να την πάρουν (μεγαλύτερη κλίμακα) περισσότεροι!!! Επειδή έτσι γούσταρε ο προκάτοχος του Μπίρου!!! Για να κάνει το παιχνίδι του στις εκλογές που συμμετείχε (Νομαρχιακός σύμβουλος κ.λ.π.) Αυτός που αντί να απασχολήσει κάποιον οδηγό στα λεωφορεία του (ως πρώην εργατοπατέρας), μια ασπιρίνη στην ανεργία βρε αδερφέ, δεν αφήνει το τιμόνι!!! Συνταξιούχος γαρ... της ΔΕΗ παρακαλώ!!! Ρωτώ, επιτρέπεται αυτό? Και θα πάει αυτή η χώρα μπροστά.. Βρε αϊ σ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για τον 8.30.θα σε πληροφορησω φιλε οτι οι εργαζομενοι της δεη πραγματοποιησαν απεργια 2 εβδομαδων χωρις να το θελει η πλειοψηφια των εργαζομενων...χαρισαν στη σημερινη χουντα 2000 ευρω ο καθενας και τι πετυχαν?την αγανακτηση του κοσμου και τον ξεσηκωμο εναντιον τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.