Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «Πελεκάνος» στην έκθεση τροφίμων και ποτών Foodex Saudi 2015 στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας

Με επιτυχία στέφθηκε η έκθεση τροφίμων και ποτών Foodex Saudi 2015 που πραγματοποιήθηκε στις 17 έως 20 Νοεμβρίου 2015 στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.
Τα Ελληνικά Προϊόντα προσέλκυσαν την προσοχή όλων στη Τζέντα καθώς πολλές Ελληνικές Εταιρείες συμμετείχαν στην έκθεση, ανάμεσά τους και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός "ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ" ο οποίος με τα φασόλια Πρεσπών κέρδισε τις εντυπώσεις και το ενδιαφέρον των επισκεπτών από όλο τον κόσμο.
Η αντιπρόσωπος των Ελληνικών Επιχειρήσεων ήταν η εταιρεία MEDIA PLANER η οποία σε συνεργασία με την PRODUCTS GREEK εκπροσώπησαν επάξια την Ελληνική αποστολή και συνέβαλαν στην επιτυχή οργάνωσή της.
Στόχος της αποστολής ήταν η προβολή και η προώθηση των ελληνικών προϊόντων σε όλο τον κόσμο,δημιουργώντας προϋποθέσεις για συνεργασίες εκτός συνόρων.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΑΣ "ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ" θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα τον Περιφερειάρχη κ. Θεόδωρο Καρυπίδη, το Επιμελητήριο Φλώρινας και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο κ. Σάββα Σαπαλίδη, καθώς και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Κωνσταντίνο Κυριακίδη, για την συμβολή τους ώστε να πραγματοποιηθεί η συμμετοχή του Συνεταιρισμού στην έκθεση Foodex Saudi 2015.
Τέλος, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στην MEDIA PLANER και στην PRODUCTS GREEK για την πολύτιμη βοήθειά και συμβολή τους ώστε να αναδειχθούν τα Ελληνικά προϊόντα στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.