Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Επιστροφή με εμπειρίες για την Ειρήνη - Μαρία Τσαρτσιταλίδου

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε U21συμμετείχε η Φλωρινιώτισσα Πρωταθλήτρια Ειρήνη-Μαρία Τσαρτσιταλίδου, που διεξήχθη από 12/11 έως 15/11 στην Τζακάρτα της Ινδονησίας.
Η 19χρονη “Καρατέκα” συμμετείχε το Σάββατο 14/11 στο kumite κατηγορία -50kgr, όπου πέρασε στον δεύτερο γύρο bye. Εκεί έπαιξε με την Κορεάτισσα και έχασε με 1 – 0 στα τελευταία 9¨ του αγώνα. Έτσι η Ειρήνη-Μαρία με τις πολύτιμες εμπειρίες στις αποσκευές της επιστρέφει στην Ελλάδα. Αρχίζοντας αμέσως τις προπονήσεις της με τους προπονητές της sensei Κορομπίλη Γεώργιο και senpai Κορομπίλη Νικόλαο.
Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι στην κατηγορία συμμετείχαν 36 αθλήτριες από ισάριθμες χώρες με την Ειρήνη-Μαρία να κατατάσσεται στην 23η θέση.

Κορομπίλης Νικόλαος (senpai): Είμαστε ικανοποιημένοι και μόνο με την παρουσία της αθλήτριάς μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η Ειρήνη-Μαρία είναι αθλήτρια με πολλές δυνατότητες, χρειάζεται πολλά διεθνή παιχνίδια. Τώρα δουλεύουμε εν όψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα γίνει τον Φεβρουάριο του 2016 στην Κύπρο, όπου ευελπιστούμε να είμαστε και πάλι παρόντες. Και πάλι συγχαρητήρια στην αθλήτριά μας.

Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη-Μαρία: Ήταν μια δύσκολη μέρα για μένα χάνοντας το κρίσιμο μάτς στις λεπτομέρειες από την κορεάτισσα αθλήτρια που θα μου έδινε την είσοδο στον επόμενο γύρο. Ήξερα τις δυσκολίες που θα συναντούσα, για να μπορέσουμε να περάσουμε τέτοιες δοκιμασίες θα πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση με δυνατούς αγώνες και καλές νίκες. Πιστεύω πως είμαι πολύ κοντά στο επίπεδο των αθλητών που μετείχαν στο Παγκόσμιο, χρειάζεται υπομονή και πολύ δουλειά στο dojo ώστε να είμαστε έτοιμοι για τις καθοριστικές χρονιές της Ολυμπιακής πρόκρισης για το 2020. Συνεχίζουμε λοιπόν την σκληρή δουλειά με πίστη και εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Σας ευχαριστούμε που είστε κοντά μας, επίσης θέλω να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στους χορηγούς που χωρίς αυτούς δεν θα πραγματοποιούνταν το “Όνειρο μου” οι οποίοι είναι: τα “λιγνιτωρυχεία Αχλάδας”, η “ΜΕΤΕ” Α.Ε, τα “αναψυκτικά Δινάκης”, τα “καύσιμα Ουλιάρης” και τα “ταπητοκαθαριστήρια Τσουλφίδης”. Επίσης ευχαριστώ όλους τους Φλωρινιώτες για το ενδιαφέρον και την θετική τους ενέργεια που μου έδωσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.