Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Εντυπωσίασε και πάλι ο Αμβράσης

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Φλωρινιώτης πρωταθλητής του καράτε Αμβράσης Βασίλειος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εγχρώμων και μαύρων ζωνών που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 21 και 22 Νοεμβρίου στο ολυμπιακό κέντρο πολεμικών τεχνών στην Αθήνα.
Σε μια από τις δυσκολότερες κατηγορίες (kata παίδων 2003 μαύρες ζώνες – Dan) ο Φλωρινιώτης πρωταθλητής κατέκτησε τη πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο χωρίς να δώσει ούτε μια σημαία στους αντιπάλους του.

Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες δείτε εδώ.



Βασίλης Αμβράσης: Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την εμφάνισή μου και το χρυσό μετάλλιο. Έπαιξα σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία δοκίμασα κορυφαία kata του Shito ryu και του Shotokan και τα πήγα αρκετά καλά. Σειρά έχει τώρα το διεθνές τουρνουά MARMARA CUP που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη (27 – 29 Νοεμβρίου) όπου και θα μεταβώ με την αποστολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε. Ελπίζω να κάνω κι εκεί μια καλή εμφάνιση, να αποκτήσω εμπειρίες απέναντι σε αθλητές που προέρχονται από χώρες με παράδοση στο καράτε όπως Τουρκία, Γαλλία, Ισπανία, Αίγυπτο, Ιράν, Ρωσία και Βοσνία, και γιατί όχι να καταφέρω να ανέβω στο βάθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.