Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων για την αναδιάρθρωση υπηρεσιών της Δ.Α. Φλώρινας

Την 20-11-2015 πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, παρουσίαση του σχεδίου αναδιάταξης των Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ Δημήτριου, του Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγου κ. ΚΑΤΡΙΑΔΑΚΗ Εμμανουήλ και του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγου κ. ΣΟΦΙΟΥ Δημήτριου.
Η Ένωση μας παρευρέθηκε στην παρουσίαση και εξέφρασε για άλλη μια φορά την αντίθεσή της στην κατάργηση των Αστυνομικών Τμημάτων Βεύης και Κ.Κλεινών που προβλέπεται στο εν λόγω σχέδιο για τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας, ενώ χαιρέτησε ως θετική τη μετατροπή του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής σε Έλεγχο Διαβατηρίων Κρυσταλλοπηγής και την απαλλαγή του από τα υπόλοιπα αστυνομικά καθήκοντα, κάτι που αποτελούσε πάγιο και διαχρονικό αίτημα της Ένωσής μας.
Τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας εκπροσώπησε ο Αστυνομικός Διευθυντής Φλώρινας κ. ΧΗΡΑΣ Δημήτριος, ενώ εκ μέρους των φορέων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας παρέστη ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Ιωάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. ΜΠΙΡΟΣ Στέφανος, ο Δήμαρχος Πρεσπών κ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Παναγιώτης, ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ Χρήστος, ο Αντιδήμαρχος Αμυνταίου κ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Αβραάμ, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κέλλης κ. ΤΑΣΚΑΣ Αθανάσιος και ο γραμματέας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φλώρινας, κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Παύλος, οι οποίοι άπαντες κατά την τοποθέτησή τους στήριξαν τις θέσεις της Ένωσής μας και εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην κατάργηση Υπηρεσιών στη Δ.Α. Φλώρινας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Παντελής

6 σχόλια:

  1. Αυτό δεν ειναι ενημέρωση κύριοι Αστυνομικοί. Ειναι προσκλητήριο ή αν θέκετε απουσιολόγιο. Για το θέμα το οποίο μνημονεύετε ουτε μια γραμμή. Αυτο που καταλαβαίνω εγώ ειναι οτι, ανα σας ρωτήσε κάποιος ΄΄γιατί δεν πρέπει να κλεισουν αυτά τα δύο τμήματα;;΄΄ , εσεις θα απαντουσατε ΄΄γιατί έτσι μας αρέσει.
    Δεν ειδα ούτε τα επιχειρήματά σας, ουτε τις τοποθετήσεις σας, ούτε τις εναλλακτικές προτάσεις της Πολιτείας.
    Για να μην μακρυγορούμε αν σας ενδιαφέρει η κοινή γνώμη, την οποία επικαλειστε (αφου δημοσιεύετε τις ενέργειές σας) ενημερώστε την, ειδάλλως για άλλη μια φορά μας λέτε οτι αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να προωθειτε τις εξουσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπρεπε να έχουν κλείσει εδώ και πολλά χρόνια .Ή καλύτερη λύση είναι μαζί με του Καυκάσου να συγχωνευτούν σε μια υπηρεσία με έδρα το παλιό δημαρχείο Μελίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαι μετά να ξυπνήσεις....

      Διαγραφή
    2. Και γιατί να Μην πάνε στο παλιό δημαρχείο κάτω κλεινων ???

      Διαγραφή
    3. 1; 10 Μήπως είσαι ο ιδιοκτήτης του παλιού δημαρχείου;;;;

      Διαγραφή
  3. Αφού άπαντες οι αιρετοί στήριξαν τις θέσεις σας πάει το καράβι βούλιαξε. Εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε.Αυτοί δε θα αφήσουν στον τόπο ούτε τα νεκροταφεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.