Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Πρώτη θέση για τον Λουκά Σιώκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε

Το Σαββατοκύριακο 21 και 22/11/2015 στο “Σπίτι των πολεμικών τεχνών” στα Α. Λιόσια Αττικής διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εγχρώμων και Μαύρων ζωνών.
Ο Α.Σ “Παγκράτιον” Φλώρινας ήταν και πάλι παρών με τον πρωταθλητή του Σιώκη Λουκά, ο οποίος αγωνίστηκε το Σάββατο 21/11 και κατέκτησε και πάλι την πρώτη θέση και κρεμώντας στο στήθος του το χρυσό μετάλλιο. Τον Λουκά συνόδευε ο sensei Κορομπίλης Γεώργιος.
Κορομπίλης Γεώργιος (sensei): Συγχαρητήρια στον Λουκά για την επιτυχία του αυτή η οποία οφείλεται στην υπομονή και στην επιμονή του καθώς και στην σκληρή του δουλειά στο dojo του Συλλόγου. Είναι παιδί που δουλεύει χωρίς να παρεκκλίνει ούτε εκατοστό από το πρόγραμμά του γι’ αυτό είναι και τρία συνεχόμενα χρόνια Πρωταθλητής. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο και εγώ από την μεριά μου θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να τον βλέπω ψηλά και να τον καμαρώνω.
Τσαρτσιταλίδης Κίμων (πρόεδρος): Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Λουκά και να τον ευχαριστήσω για τις χαρές που μας δίνει, συγχαρητήρια στον sensei του Συλλόγου για την ακούραστη καθημερινή προσπάθεια και προσφορά του στους Πρωταθλητές του Συλλόγου, όμως πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και οι γονείς που στηρίζουν και ακολουθούν τα ΘΕΛΩ του παιδιού. Δεν είναι τυχαίο πως ο Λουκάς είναι τρία συνεχόμενα χρόνια Πρωταθλητής. Πήγε στην Αθήνα να υπερασπιστεί τον τίτλο του και τα κατάφερε στο ακέραιο. Είναι ένα από τα πολλά και συνεχόμενα καλά αποτελέσματα που φέρνουν οι αθλητές του Συλλόγου μας και διαφημίζουν την Πόλη μας, το Σύλλογο και τον εαυτό τους στο Πανελλήνιο και όχι ΜΟΝΟ. Εμείς σαν Δ.Σ του Συλλόγου θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους αθλητές μας και να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε τα παιδιά μας να έχουν όλα τα εφόδια για την συνέχειά τους. Και πάλι τους ευχαριστούμε πολύ.

1 σχόλιο:

  1. Απο την δικη μας πλευρα οφειλουμε απειρες ευχαριστιεςγια τις αοκνες ππροσπάθειες των ανθρωπων του Α.Σ.Παγκρατίου. Τον sensei.κ.Γεωργιο Κορομπιλη που παντα ειναι κοντα μας καθοδηγοντας μας και διορθωνοντας τις αγωνιστικες μας ατελειες διπλα στα tatami των Πανελληνιων αγωνω που συμμετεχουμε.Τον senpai κ.Νικολαο Κορομπιλη για την διατηρηση της φυσικης μας καταστασης και τις αγωνιστικες του συμβουλες.Τελος τις θερμες μας ευχαριστιες στον προεδρο του συλλογου μας κ.Κιμωνα Τσαρτσιταλιδη που ειναι παντα διπλα μας αρωγος σε καθε αγωνιστικη μας προσπαθεια.Και παλι τις απειρε θερμες μας ευχαριστιες στους ανθρωπους του Α.Σ.Παγκρατίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.