Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Απάντηση της προέδρου της ΓΕΦ σε δημοσίευμα

Σχετικά με την κριτική και τα σχόλια για τους αγώνες Νέων Ανδρών, που πραγματοποιήθηκαν στις 14/11/2015 στην Αθήνα, στο ΟΑΚΑ, με τη συμμετοχή 4 αθλητών της ΓΕΦ, θα μου επιτρέψετε να σχολιάσω ως εξής:
1) Ο κύριος που κάνει κριτική, με ποια ιδιότητα σας γράφει; Γιατί από τι ξέρουμε δεν είναι γονέας αθλητή που διακρίθηκε και μάλιστα δε μένει καν στην πόλη μας...
2) Προσπαθεί να αμαυρώσει τις διακρίσεις των αθλητών του συλλόγου της ΓΕΦ, και επιτίθεται στο νέο ΔΣ του συλλόγου με τρόπο απαράδεκτο. Τι ΔΕΝ έκανε το νέο ΔΣ της ΓΕΦ (που ανέλαβε πριν λίγους μήνες) σε σχέση με το προηγούμενο Διοικητικό συμβούλιο; Οι αθλητές που διακρίθηκαν, μόνοι τους προπονούνται τόσα χρόνια; Δεν ανήκουν στο σύλλογο που επί σειρά χρόνων αναδεικνύει αθλητές και αναδεικνύεται από αυτούς;
3) Ως νέο ΔΣ της ΓΕΦ που ανέλαβε τους τελευταίους μήνες, προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να κρατήσουμε το σύλλογο, έναν από τους πιο παλιούς συλλόγους της πόλης μας, το σύλλογο που έφερε τη ξιφασκία στην ακριτική πόλη της Φλώρινας, έχοντας πλήρη συνείδηση του δύσκολου έργου που καλούμαστε να επιτελέσουμε σ΄ αυτούς τους δύσκολους καιρούς
4) Είμαστε ανοικτοί σε κάθε πρόταση για να λειτουργήσουμε προς το καλύτερο με γνώμονα πάντα το συμφέρον των αθλητών μας. Ρωτάμε λοιπόν: Γιατί δεν καταθέτει ο εν λόγω κύριος, την όποια πρότασή του στο ΔΣ του Συλλόγου αλλά προτιμά να επιτίθεται δημοσίως; Τι ακριβώς προτείνει να κάνουμε; Τι οικονομική επιβάρυνση θα έχει αυτό στο Σύλλογο; Και ποιος θα επωμισθεί το κόστος; Οι γονείς και τα παιδιά του Συλλόγου;
5) Όσο για την κλήση κάποιων παιδιών σε απολογία: Μέσα από τον αθλητισμό οι αθλητές δεν κερδίζουν μόνο διακρίσεις αλλά και κάτι πολύ πιο σημαντικό από τη δόξα: το ήθος και το σεβασμό προς το σύλλογο που ανήκουν και κατά συνέπεια στην πόλη μας και στην κοινωνία.
Κλίνω εδώ την τοποθέτησή μου, με μια υπόσχεση που είναι ταυτόχρονα και ξεκαθάρισμα:
Αυτά που ξέρανε μερικοί, τελειώσανε! Θα προχωρήσουμε ενωμένοι, με καλή οργάνωση και σοβαρότητα, με υψηλούς στόχους, για το καλό των παιδιών του Συλλόγου. Ήδη κάναμε με επιτυχία αγώνες τον Οκτώβρη στη Φλώρινα και θα συνεχίσουμε και με άλλες σημαντικές διοργανώσεις σύντομα. Προχωράμε μπροστά και αφήνουμε πίσω μας το παρελθόν και τη γκρίνια!

Με εκτίμηση
Η πρόεδρος του ΓΕΦ
Χαρίκλεια Νεδέλκου

23 σχόλια:

  1. Η ΓΕΦ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ. ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΜΑΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΦ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΤΩΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ. ΚΑΙ Η ΓΕΦ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την αποφυγή παρεξηγήσεων μπορεί η Πρόεδρος να μας ενημερώσει τι αγώνες διοργάνωσε και που η ΓΕΦ τον Οκτώβριο στη Φλώρινα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ευχαρίστως να σάς ενημερώσω.Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015,στο ΔΑΚ Φλώρινας πραγματοποιήθηκαν από τον ΣΕΓΑΣ αγώνες στίβου-"Λυγκήστεια"-Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α΄,Παμπαίδων - Παγκορασίδων Β΄και Μίνι.Στους αγώνες συμμετείχαν δεκάδες αθλητές από Φλώρινα,Έδεσσα.Γρεβενά και Κέρκυρα,αναβιώνοντας μετά από πολλά χρόνια το θεσμό των "Λυγκηστείων ".
    Νεδέλκου Χαρίκλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κυρία Νεδέλκου σας κάλυψαν οι απαντήσεις για την ιδιότητα του κυρίου Ζαραβέλη;;;; Και τώρα που μάθατε ποιος είναι και τι έχει προσφέρει ποια είναι η απάντηση σας... Μήπως χρωστάτε όχι μόνο ευχαριστώ αλλά και μια δημόσια συγνώμη...; Και επιτέλους ξεκαθαρίστε τι συμβαίνει. Ποιος γονιός θα φέρει το παιδί του στη ΓΕΦ όταν διαβάζει όλα αυτά (απειλές κλπ). Πώς θα σας εμπιστευτούμε τα παιδιά μας;;

      Διαγραφή
    2. Με λύπη βλέπω ότι δεν μπορείτε να δώσετε απαντήσεις στο μείζον θέμα και απαντάτε όπως θέλετε εσείς και βέβαια είναι πλέον ολοφάνερο ότι έχετε πλήρη άγνοια!!!!! Εδώ μιλάμε για την Ξιφασκία και εσείς μας λέτε για αγώνες στίβου που διοργανώσατε .....Μπράβο αλλά με την Ξιφασκία τι κάνετε έχετε πάει σε μια προπόνηση να δείτε τι γίνετε που προπονητής δεν υπάρχει στην προπόνηση και στη θέση του υπάρχουν 2 κυρίες που περιφέρονται μέσα στο χώρο χωρίς να έχουν αντικείμενο , που μπορεί να είναι και μέλη ΓΕΦ αλλά η προπόνηση είναι προπόνηση και όχι συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων . . Συγχαρητήρια για την άψογη λειτουργία του τμήματος στίβου ΓΕΦ αλλά υπάρχει και το τμήμα Ξιφασκίας ΓΕΦ με αμέτρητες επιτυχίες εδώ και χρόνια και δυστυχώς το κάνατε για λύπηση .
      ΥΓ Ακόμη περιμένουμε να μας πείτε το όνομα του προπονητή του τμήματος Ξιφασκίας!!!!

      Διαγραφή
    3. Αυτά που ξέρατε τελείωσαν;;;;;;; Σε ποιους απευθύνεστε με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο... Είστε συνεργάτες των παιδιών ή αντίπαλοι.... Εσείς οι ίδιοι χαλάτε την εικόνα του συλλόγου. Ως απλός πολίτης της Φλώρινας λυπάμαι πάρα πολύ.

      Διαγραφή
    4. Με το «αυτά που ξέρατε τελείωσαν», υποθέτω πως η νέα Πρόεδρος απευθύνεται σε όσους συστηματικά υπονόμευσαν την ΓΕΦ, θέλοντας να την διαλύσουν προς όφελος ιδιωτικών συλλόγων που ασχολούνται με ίδια αθλήματα πχ την ξιφασκία (εντελώς τυχαίο το παράδειγμα). Ε λοιπόν, το τμήμα ξιφασκίας θα παραμείνει, το τμήμα στου στίβου θα παραμείνει, η ΓΕΦ και θα παραμείνει και θα αναπτυχθεί!

      Διαγραφή
  4. ΚΥΡΊΑ ΝΕΔΕΛΚΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΤΙ συμβαινει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που συμβαίνει είναι, ότι νομίζετε πως είστε ένας αντικειμενικός τρίτος που κάνει έξυπνες ερωτήσεις ...Και νοών νοείτω

      Διαγραφή
  5. Κυρία ΝΕΔΕΛΚΟΥ η ερώτηση σας με ποια ιδιότητα ασκει κριτική ο κύριος ΖΑΡΑΒΕΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ δεν σας τιμά καθόλου. Είναι ο άνθρωπος που τα τελευταία τρία χρόνια δεν έχει χάσει αγώνα στο ΟΑΚΑ.Είναι ο άνθρωπος που στης 13/11 παρέλαβε τους αθλητές σας στην Αθήνα τους μοίρασε σε φιλικά σπίτια για να διανυχτερευσουν,το πρωί τους μάζεψε τους μετέφερε στο ΟΑΚΑ και οταν η γραμματεία φώναξε τους εκπροσώπους των συλλόγων για τις δηλώσεις των αθλητών παρουσιάστηκε αυτός για να καλύψει την ανύπαρκτο σας.Κατά τα άλλα προσποιηστε πως δεν τον γνωρίζετε. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυρία ΝΕΔΕΛΚΟΥ ο κύριος που ασκει κριτική είναι αυτός που ήταν κοντά μας άπο την Παρασκευή το βράδυ μέχρι το Σάββατο στης 19:00 που τελείωσαν οι αγώνες. Μας μετέφερε, μας δροσιζε, πρόσεχε τα πράγματα μας και το σημαντικότερο μας εμψυχωνε μέχρι το τέλος. Το λιγότερο που του οφείλεται είναι ένα ευχαριστώ!!!
    ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορούμε να τον προλάβουμε στον σύλλογο μας??
      Ένας σύλλογος

      Διαγραφή
  7. ΕΠΕΙΔΉ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΞΈΡΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ!!θα δώσετε επιτέλους μια απάντηση σχετικά με τον προπονητή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχετε δίκιο να λέτε ότι τελείωσαν αυτά που ξέρανε μερικοί. Αλαξανε τα πράγματα για τους αθλητές. Μπροστά σας ή γραμματέας του συλλόγου απειλουσε τους γονεις των αθλητών που ζήτησαν μεταγραφή ότι ή θα αγωνιστούν για τη ΓΕΦ ή θα πρέπει να σταματήσουν τη ξιφασκια γιατί θα τους κρατουσατε τα δελτία για δύο χρόνια. Όταν τη ρωτήσαμε πως θα πηγαίνουν τα παιδιά στους αγώνες μπροστά σας μας απάντησε πως δεν χρειάζεται να πηγαίνουν τα παιδιά στα κύπελλα αλλά μόνο στο πανελλήνιο, να τους δίνουμε ένα πενηνταρικο και να τα στέλνουμε μόνα τους 14χρόνια παιδιά με το τρένο και σε όλα αυτά συμφωνουσατε. Έχετε δίκιο τελείωσε η ΓΕΦ που ξέραμε με το προηγούμενο συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάντε λίγο αγαπητή μου μέχρι τις επόμενες εκλογές. Ποιός ξέρει, μπορεί να ξαναβγείτε (λέμε τώρα!)

      Διαγραφή
    2. Λάτρης της Εννόμου Τάξεως19 Νοεμβρίου 2015 στις 12:32 π.μ.

      Είναι πραγματικά εκπληκτικά και λυπηρά ορισμένα χαρακτηριστικά των πολιτών αυτής της χώρας. Είναι ουσιαστικά κατάντια. Άνθρωποι που εξ επαγγέλματος θα έπρεπε να είνα υποδείγματα (όχι τοποτηρητές που και αυτό ενίοτε είναι) της τάξεως, των διδικασιών και εν τέλει της αθλητικής και όχι μόνον νομιμότητας, θεωρούν (εδώ ελευθερα γελάμε), τους εαυτούς τους ρυθμιστές εν αταξία! Δεν ισχύουν γιά αυτούς κανόνες, κανονισμοί, διατάξεις. Αυτοί κατά το δοκούν κρίνουν και αποφασίζουν. Εκεί που τους παίρνει ας το κάνουν. Εκεί που δεν τους παίρνει, καλύτερα γιά όλους και πρωτίστως γιά το Σύλλογο και τα παιδιά, να σιωπούν. Γιά το Σύλλογο και τα παιδιά ΟΛΑ και όχι μόνον γιά τους κατά φαντασίαν ΥΠΕΡΑΘΛΗΤΕΣ!

      Διαγραφή
  9. Συγγνώμη τώρα.... Είναι απάντηση το 1ο ερώτημά σας; Ρωτάτε με ποια ιδιότητα θέτει ένα θέμα ο κύριος Ζαραβέλης; (τον οποίο δεν γνωρίζω κιόλας). Να σας απαντήσω αφού το θεωρείτε άξιο απορίας. Με την ιδιότητα του ανθρώπου που βλέπει επανειλημμένα τα κακώς κείμενα ενός συλλόγου. Επειδή δηλαδή καυτηριάζει τα τεκταινόμενα, δεν έχει δικαίωμα άποψης και λόγου; Αν σας εγκωμίαζε θα τον ρωτούσατε με ποια ιδιότητα το κάνει; Για όνομα!!!
    Όσον αφορά το 4ο ερώτημά σας.... "Και ποιος θα επωμισθεί το κόστος; Οι γονείς και τα παιδιά του Συλλόγου; " Καλύψατε μεταφορικά και διαμονή των γονέων και των αθλητών; Αυτοί δεν έχουν ήδη επωμιστεί το οικονομικό βάρος;
    Και εν τέλει..... στο δια ταύτα τίποτα! Ουσιαστική απάντηση πουθενά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν έχω καμία σχέση ούτε με το αντικείμενο της ξιφασκίας ούτε με τον αθλητισμό γενικότερα... Με όλα αυτά που διαβάζω τις τελευταίες μέρες κοντεύουν να μου πέσουν τα μαλλιά.... ΄Μου προκαλούν απίστευτη θλίψη όσα καταλαβαίνω ότι συμβαίνουν. Αδιαφορία, απειλές έγραφες απολογίες.ΝΡΟΠΗ.....Η απάντηση της προέδρου και τα όσα γράφονται εκ μέρους τους συλλόγου μόνο μένος και ειρωνεία περιέχουν.. Αν θέλετε να βοηθήσετε τον σύλλογο παραιτηθείτε να αναλάβει κάποιος που αγαπάει τα παιδιά και τον αθλητισμό γιατί η μέχρι τώρα πορεία σας είναι τουλάχιστον ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ασχολείστε τάχα μου, με τη ξιφασκία και τον αθλητισμό, εν τούτοις, βγάλατε το συμπέρασμα ότι η νέα Πρόεδρος είναι... ανεπαρκής! Που να ασχολιόσασταν κιόλας :)

      Διαγραφή
    2. Και όμως δεν ασχολούμαι ούτε και σκοπεύω...Δεν γνωρίζω ούτε την καινούργια πρόεδρο, ούτε την παλια και κανέναν που να εμπλέκετε.. Αν θέλετε το πιστεύτε αν όχι θα έχετε το λόγω σας. Αναφέρομαι στο σύνολο του ΔΣ όπως παρουσιάζεται από τα λεγόμενα των αθλητών και των γονέων. Οι απαντήσεις που δίνονται είναι πέρα για πέρα ανεπαρκής και από όσα διαβάζω δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις. Καμία απάντηση πουθενά και για τίποτα...Καμία συμμετοχή ουσιαστική και παρ'ολα αυτά ειρωνεία και επιθετικότητα.. Λογικό όποιος έχει τι μύγα μυγιάζεται.

      Διαγραφή
  11. Όσοι γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, ξέρουν πολύ καλά γιατί μερικοί .,, ανώνυμοι έχουν λυσσάξει κατά της ΓΕΦ και του νέου ΔΣ και της Προέδρου: Παρασύρονται από ιδιώτες (κυρίως στο χώρο της ξιφασκίας) που βλέπουν ανταγωνιστικά την ΓΕΦ και υποκινούν γονείς και παιδιά να εγκαταλείψουν την ΓΕΦ και να πάνε αλλού. Το νέο ΔΣ και η Πρόεδρος χαλάνε τα σχέδιά τους γιατί τους βλέπουν αποφασισμένους να στηρίξουν όλα τα τμήματα του Συλλόγου και την Ξιφασκία ειδικότερα. Λοιπόν μέχρι πριν λειτουργούσαν τέλεια; Τώρα μέσα σε λίγους μήνες θυμήθηκαν να κάνουν κριτική και μάλιστα όχι μέσα στο Σύλλογο με προτάσεις και ιδέες αλλά επιτιθέμενοι ανώνυμα και δημοσίως; Σοβαρευτείτε, αδίκως κρύβεστε πίσω από κακόβουλα σχόλια, σας ξέρουμε ποιών ιδιωτών συμφέροντα υπερασπίζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ? ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

      Διαγραφή
  12. Ως απλός πολίτης, βλέπω κάποιους να γκρινιάζουν και να μαλώνουν χωρίς σημαντικό λόγο! Κατά την ταπεινή μου γνώμη, πρέπει να αφήσετε όλοι σας στην άκρη τις αντιπαραθέσεις και να ενωθείτε για το καλό των παιδιών που αθλούνται και για το καλό της Φλώρινας. Όσο για τη νέα διοίκηση του συλλόγου, ας ανασκουμπωθεί και οργανωθεί αντί να χάνει χρόνο και να απαντά σε κριτικές. Να της δοθεί όμως μια πίστωση χρόνου και να δούμε πχ μετά από 12μηνο τι έκανε και τι δεν έκανε σωστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.