Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Βραβεύτηκε ο Φλωρινιώτης εκπαιδευτικός Λευτέρης Κωστένης

Στα πλαίσια της ευέλικτης ζώνης πραγματοποιήθηκε μια διαθεματική διδασκαλία σχετική με τις διάφορες χώρες του κόσμου, σε αυτήν κλήθηκαν οι μαθητές να βρουν στοιχεία για τις χώρες της επιλογής τους και στη συνέχεια να γίνουν ένα τηλεοπτικό συνεργείο το οποίο θα γυρίσει τις μίνι αυτές εκπομπές.
Στη συνέχεια προκηρύχθηκε από το υπουργείο πρόσκληση για αποστολή σεναρίων προς αξιολόγηση και δημοσίευση σε εθνικές και ευρωπαϊκές βιβλιοθήκες σαν προτεινόμενα και δειγματικά. Έγινε αξιολόγηση του σεναρίου (το οποίο αν και ήταν ευέλικτης ζώνης το στείλαμε στην κατηγορία της γεωγραφίας καθώς δεν υπήρχε κατηγορία ευέλικτης ζώνης). Κρίθηκε βέλτιστο και αναρτήθηκε σε μια νέα πλατφόρμα του υπουργείου παιδείας και του Ινστιτούτου εκπαιδευτικής πολιτικής (αφού αξιολογήθηκε από σχολικούς συμβούλους, αξιολογητές Β΄επιπέδου και μέλη ΔΕΠ διαφόρων τμημάτων πανεπιστημίων της Ελλάδας)
Την Τρίτη 3/11/2015 κλήθηκαν οι εκπαιδευτικοί που είχαν πραγματοποιήσει τα βέλτιστα σενάρια να έρθουν στο υπουργείο παιδείας για να βραβευθούν από ΙΕΠ και ΥΠΕΠΘ.
Ανάμεσα σ’ αυτούς που βραβεύτηκαν ήταν και ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Βαγιωνιάς, Λευτέρης Κωστένης, ο οποίος παρουσίασε στον τομέα γεωγραφίας το γνωστικό αντικείμενο «Γνωρίζοντας τον κόσμο» το οποίο μάλιστα χαρακτηρίστηκε ως «Βέλτιστο»!
Ο Λευτέρης Κωστένης είναι Φλωρινιώτης και έχει σπουδάσει στο τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Φλώρινας.

Πηγή: www.e-mesara.gr

1 σχόλιο:

  1. Θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη!
    Τέτοια παιδιά μας κάνουν όλους περήφανους και πιο αισιόδοξους στους δύσκολους καιρούς που ζούμε!
    Και πάλι συγχαρητήρια στο παιδί και την οικογένειά του.
    Στέλλα -Κώστα να τον χαίρεστε!
    Βάσω, Μιχάλης Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.