Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Ο Θωμάς Κώττας στις κλήσεις της εθνικής εφήβων για το Μουντομπάσκετ της Κρήτης

Φέτος το Ελληνικό μπάσκετ θα βιώσει μια ακόμη σημαντική στιγμή. Το Μουντομπάσκετ Εφήβων U19 θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης 27 Ιουνίου με 5 Ιουλίου 2015. Η Εθνική Εφήβων παρουσιάζεται πολύ δυνατή με πολύ ταλέντο και με παίκτες υψηλού επιπέδου.
Ανάμεσα στις κλήσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου βρίσκεται και το όνομα του Θωμά Κώττα, του Αμυνταιώτη άσου του ΠΑΟΚ. Ο Κώττας συνεχίζει την πορεία του στις Εθνικές ομάδες και θα παλέψει στην προετοιμασία που ξεκινά 25 Μαϊου για μια θέση στη 12άδα. Ο Κώττας ήταν πέρυσι στη 12άδα της Εφήβων και έχει και από τον ΠΑΟΚ τις απαραίτητες εμπειρίες για να σταθεί ως ένας από τους ψηλούς του Ελληνικού συγκροτήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για τις κλήσεις της Εφήβων:
"Μια δύσκολη αποστολή έχει στο καλεντάρι της η Εθνική Ομάδα Εφήβων U19 το καλοκαίρι.
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο μάλιστα θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης από 27 Ιουνίου ως 5 Ιουλίου 2015. Η προετοιμασία της ομάδας θα αρχίσει στις 25 Μαϊου στα προπονητήρια του ΟΑΚΑ. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι συνεργάτες του Γιώργος Λιμνιάτης και Γιώργος Δοξάκης έχουν επιλέξει τους εξής παίκτες:
Αντώνης Κόνιαρης (Παναθηναϊκός), Θωμάς Κώττας (ΠΑΟΚ), Μιχάλης Λούντζης (Παναθηναϊκός), Κώστας Μήτογλου (Wake Forest, NCAA), Ιάκωβος Μιλεντίγεβιτς (Αιγάλεω), Γιάννης Μιχαλούτσος (Lugo, ESP), Βασίλης Μουράτος (Ολυμπιακός), Σωτήρης Μπιλλής (Πανιώνιος), Θανάσης Ντουζίδης (Ίκαρος Καλ.), Κώστας Οικονομόπουλος (Πανιώνιος), Γιώργος Παπαγιάννης (Παναθηναϊκός), Διονύσης Σκουλίδας (Περιστέρι), Δημήτρης Σταμάτης (Πανιώνιος), Αλέξανδρος Σταματογιάννης (Ηρακλής), Βασίλης Τολιόπουλος (Κολοσσός Ρόδου), Γιώργος Τσαλμπούρης (Iowa, NCAA), Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Παναθηναϊκός), Βασίλης Χρηστίδης (Μαντουλίδης)".

"ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.