Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Συνάντηση Βοσκόπουλου - Αντωνιάδη

Με τον βουλευτή της ΝΔ Φλώρινας συναντήθηκε χθες, Παρασκευή 17 Απριλίου 2015 ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος στο Δημαρχείο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν θέματα που αφορούν στο Δήμο Φλώρινας. Επίσης, αναφέρθηκαν στην τηλεθέρμανση Φλώρινας, στους οδικούς άξονες, στην κατάσταση του οδικού δικτύου μετά τον μεγάλο και διαρκή χειμώνα, την ολοκλήρωση των φραγμάτων Τριανταφυλλιάς Παρορίου, στους αναδασμούς, στα σχολικά κτίρια και την επάρκειά τους για το μαθητικό δυναμικό, τη λειτουργία και τη στελέχωση του νοσοκομείου Φλώρινας και το πρόσφατο πρόβλημα της μονάδας του νεφρού και άλλα.
Τέλος, έγινε ειδική μνεία και στο πρόβλημα της φιλοξενίας των προσφύγων, όπου διαπιστώθηκε η έλλειψη καταλύματος σχετικά με αυτό.
Ο βουλευτής ΝΔ Φλώρινας, αφού συνεχάρη τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για τη συντελούμενη πρόοδο του Δήμου Φλώρινας, συμφώνησαν στην από κοινού αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που παρουσιάζονται στο Δήμο Φλώρινας.

5 σχόλια:

  1. Αντωνιάδη ο Βοσκόπουλος είναι ο επόμενος βουλευτής. Σε βοήθησε να εκλεγείς γιατί είσαι αναλώσιμος και του χεριού του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για πόσο καιρό θα κρατήσει η χειραψία;;;;;;; Τα προβλήματα του ΄νομού σίγουρα για πολύ καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Βοσκόπουλος είναι ο ένας πυλώνας και ο άλλος ο Κορτσάρης που βοήθησαν σημαντικά στην εκλογή Αντωνιάδη. Άρχισαν οι τριγμοί..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάρε τη Ζέτα στο γραφείο σου κ. Βουλευτή για έχεις πρωτογεννή ενημέρωση και σοβαρές προτάσεις για όλα τα προβλήματα του νομού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τα άτομα που φημολογείται ότι θα πάρει στο γραφείο του θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.