Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Επίσκεψη του Γ. Αντωνιάδη στο δήμο Πρεσπών

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2015 ο βουλευτής Φλώρινας κ. Αντωνιάδης Γιάννης επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Πρεσπών, κ. Πασχαλίδη Παναγιώτη στο γραφείο του, στο Δημαρχείο Πρεσπών.
Ο κ. Πασχαλίδης έκανε λεπτομερή ενημέρωση για τα μεγάλα θέματα και προβλήματα του Δήμου Πρεσπών, μεταξύ αυτών το θέμα των αγροτικών ιατρών -ασθενοφόρο- πολυιατρείο, κατασκευή νέου σχολικού συγκροτήματος, οδικοί άξονες (Περβάλι), στάγδην άρδευση, εργάτες γης κ.α.
Αντηλλάγησαν απόψεις για την ανάπτυξη του Δήμου Πρεσπών και την καταπολέμηση της ανεργίας. Ο κ. Αντωνιάδης δεσμεύτηκε για την από κοινού προώθηση των μεγάλων έργων και των λύσεων στα προβλήματα του Δήμου.
Στη συνέχεια ο κ. βουλευτής επισκέφτηκε τον συνεταιρισμό νέων αγροτών «ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ», Πρεσπών. Συζήτησε με τον πρόεδρο κ. Στεργίου Νίκο και το Διοικητικό Συμβούλιο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της Πρέσπας. Κύριο πρόβλημα το θέμα των εργατών γης. Η συζήτηση διεξήχθη σε καλό κλίμα, με την διαβεβαίωση ότι θα βοηθήσει στην προώθηση των λύσεων. Ο κ. Αντωνιάδης εξέφρασε την ικανοποίηση και τα συγχαρητήρια του για την επιτυχή πορεία του συνεταιρισμού.
Στη συνέχεια επισκέφτηκε κοινότητες του Δήμου Πρεσπών και συζήτησε θέματα και προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.