Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Συμμετοχή του βουλευτή Κ. Σέλτσα στη συνάντηση της αντιπροσωπείας της Περιφέρειας με τον Π. Λαφαζάνη

Την Τετάρτη 18-3-2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας μεταξύ του Υπουργού κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ της Π.Ε Κοζάνης και Π.Ε Φλώρινας, καθώς και αντιπροσωπείας της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας.
Στη συνάντηση στην οποία συμμετείχε ο Βουλευτής Π.Ε Φλώρινας κ. Σέλτσας συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν στη γενικότερη Ενεργειακή και Περιβαλλοντική πολιτική.
Διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων μεταξύ του Υπουργού, των εκπροσώπων της Περιφέρειας και των βουλευτών. Ειδικότερα από την πλευρά του Βουλευτή κ. Σέλτσα τέθηκαν τα ζητήματα της μετεγκατάστασης της Αχλάδας και της λειτουργίας των ορυχείων στην Π.Ε Φλώρινας.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε επίσης και στη σχεδιαζόμενη από την προηγούμενη κυβέρνηση ιδιωτικοποίηση, η οποία έπληττε κυρίως την Π.Ε Φλώρινας. Ο κ. Λαφαζάνης επανέλαβε τη θέση της κυβέρνησης, ότι η ενέργεια είναι κοινωνικό αγαθό και θα παραμείνει δημόσιο.
Στη συνάντηση συμμετείχαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κ.κ Ευγενία Ουζουνίδου, Κώστας Σέλτσας, Μίμης Δημητριάδης και Θανάσης Πετράκος και ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ, Χάρης Κάτανας. Συμμετείχαν επίσης ο Περιφερειάρχης κ. Θ. Καρυπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφ. Ενότητας Κοζάνης κ. Π. Πλακεντάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφ. Ενότητας Φλώρινας κ. Στ. Μπίρος, η αντιπεριφερειάρχης Θεμάτων Ενέργειας και Περιβάλλοντος κα Ελ. Παναγιωτίδου, η εντεταλμένη σύμβουλος και Πρόεδρος ΚΕΠΕ κα Μ. Καρυπίδου και η ειδική σύμβουλος της Περιφέρειας κα Ε. Ντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.