Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Ψήφισμα του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης

Τo Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης, πληροφορούμενο την εκδημία του αγαπητότατου εκδότη -δημοσιογράφου - δικηγόρου, φίλου του Συλλόγου μας, Μοναστηριώτη στην καταγωγή, αλλά και προσωποποίηση του αξιακού πράττεσθαι της Φλώρινας Θεοδώρου Βόσδου, εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για την τεράστια αυτή απώλεια και τα συλλυπητήρια στους οικείους του.
Με την απώλεια του Θεοδώρου Βόσδου εξέλιπε πλέον και ένα κομμάτι της πολιτιστικής ταυτότητας της ιδιαίτερης πατρίδας μας. Η πραότητά του, το μειλίχιο ύφος του, η μετριοπάθειά του τον καθιστούσαν συμπαθή σε όλους. Ο ‘’λιτός του βίος’’, όπως αυτός αποτυπωνόταν, μεταξύ άλλων, και στο δημοσιογραφικό ύφος της εφημερίδας του, της ‘’ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ’’, που γαλούχησε γενιές Φλωρινιωτών, θα είναι για πάντα εντυπωμένος στις καρδιές μας.
Ο Σύλλογός μας, ως ελάχιστο καθήκον απέναντι στον άνθρωπο που ταυτίστηκε με τις αξίες και τα ιδανικά της γενέτειρας γης, που τίμησε στο μέγιστο το λειτούργημά του έως την τελευτή του βίου του, θα παραθέσει, στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα (υπό έκδοση), ειδικό αφιέρωμα προς τιμήν του.
Ο Θεόδωρος Βόσδου πέρασε πλέον στην αιωνιότητα, για να συναντήσει την αγαπημένη του σύζυγο, την Ασημούλα, στη μεγάλη συνοικία των Μοναστηριωτών της Φλώρινας.

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ! ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΦΙΛΕ ΘΕΟΔΩΡΕ!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΙΑΝΤΖΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.