Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Ερώτηση Αντωνιάδη για την καθυστέρηση στην καταβολή του επιδόματος θέρμανσης

Προς: Τον Υπουργό
1. Οικονομικών
2. Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού

Θέμα: Δραματική καθυστέρηση καταβολής του επιδόματος θέρμανσης στους δικαιούχους του ακριτικού Νομού Φλώρινας

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Όπως γνωρίζετε, ο Νομός Φλώρινας είναι ο νομός με το χαμηλότερο ετήσιο μέσο όρο θερμοκρασίας στη χώρα. Ο χειμώνας ξεκινά νωρίς και είναι μακρύς. Όταν στις νοτιότερες περιοχές της χώρας οι κάτοικοι κυκλοφορούν ακόμα με καλοκαιρινά ρούχα, στη Φλώρινα έχουν ήδη ανάψει στα σπίτια τα τζάκια και τα καλοριφέρ.
Προκειμένου να υπάρξει οικονομική ανακούφιση των πολιτών, η προηγούμενη κυβέρνηση θέσπισε το επίδομα θέρμανσης. Αυτή η πρωτοβουλία βοήθησε πολλά νοικοκυριά να μη μείνουν για ακόμα ένα χειμώνα χωρίς θέρμανση. Η καταβολή του εν λόγω επιδόματος προς τους δικαιούχους γινόταν πάντοτε κανονικά. Με το νέο έτος και την αλλαγή της κυβέρνησης, παρατηρήθηκε το φαινόμενο πολλοί συμπολίτες μας που έβαλαν πετρέλαιο ακόμη και τον Ιανουάριο, να μην έχουν λάβει ακόμα το επίδομα θέρμανσης.
Επειδή ο χειμώνας στο Νομό Φλώρινας δεν έφτασε ακόμη στο τέλος του. Επειδή νιφάδες χιονιού εξακολουθούν να πέφτουν και αυτές τις μέρες και επειδή οι πολίτες έχουν δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή διαβίωση,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός
Πότε σκοπεύετε να καταβάλετε το επίδομα θέρμανσης στους δικαιούχους του ακριτικού Νομού Φλώρινας;

Ο ερωτών βουλευτής
Γιάννης Αντωνιάδης

17 σχόλια:

  1. Ase megale ta phrame ta xrimata tsampa magas pas na gineis. Dwse tsampa reyma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλος παει να γινει τσαμπα μαγκας που γραφει οτι να ναι.Ποτε πηρες ρε εξυπνε κανενας δε πηρε επιδομα που εβαλε απο9/1/2015.μαθε πρωτα και μετα μιλα!!!!

      Διαγραφή
  2. Σοβαρή ερώτηση κατέθεσες. Κάτι καλύτερο δεν είχες να γράψεις; Ούτε παιδί της Στ Δημοτικού δεν γράφει τέτοια έκθεση.Κρίμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τραβα ρε φιλε πιες καναν καφε στην πλατεια. Δεν ειναι για σενα αυτα.

      Διαγραφή
  3. Τι είναι αυτά που γράφεις, είσαι και δάσκαλος. Δηλαδή αν δεν εξακολουθούσαν να πέφτουν νιφάδες χιονιού, δεν θα έπρεπε να μας καταβάλουν το επίδομα θέρμανσης; Και μετά τι να πάει να πει αυτό το "δεν έφτασε ο χειμώνας ακόμα στο τέλος του"; Για το επίδομα υπάρχουν ημερομηνίες, τιμολόγια και διαδικασίες. Εσύ πως νομίζεις ότι καταβάλλεται; Με τα μερομήνια;
    Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα κυριε βουλευτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η προηγούμενη κακή και δοσίλογη κυβέρνηση έδινε το επίδομα θέρμανσης σε 3 το πού 4 εβδομάδες από την ημέρα αγοράς. Εγώ έχω προμηθευτεί πετρέλαιο στις 9 Ιανουαρίου και ακόμα τίποτα. Μάλλον η νέα κυβέρνηση θεωρεί ότι αυτοί που βάζουν πετρέλαιο θέρμανσης είναι οι έχοντες και κατέχοντες!!! Αλλά ξέχασα!!! μέχρι χθές ο κόσμος πεινούσε και πάγωνε τώρα διορθώθηκαν όλα και μπορούμε να περιμένουμε κανά 6 μηνο να πάρουμε τα χρήματα που δικαιούμαστε, πρέπει πρώτα να πληρωθούν οι δόσεις προς το ΔΝΤ!!!!! Αυτό είναι το σημαντικό!!!!!! Καλημέρα σας.

      Διαγραφή
  4. Βιομηχανία ερωτήσεων. Μήπως θυμάται κανείς τις πρώτες ερωτήσεις;;;;; Για μια άλλη φορά η φλώρινα ατύχησε;; ή είμαστε άξιοι της μοίρας μας;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ζεσταθούμε με ........ αξιοπρέπεια και ...... Μανώλη Γλέζο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντε με τετοιους να πας να διεκδικησεις. Ολα στραβα τους φαινονται.Ποιος ειναι αυτος που πηρε χρηματα, μηπως μπορει να μας το πει, να παρουμε και μεις. Μηπως δεν ειναι οπως τα λεει ο Γιαννης? σε σχεση με τον χειμωνα στην Φλωρινα? Μηπως επειδη τα λεει ο Γιαννης ειναι ψεματα....... Γιαννη συνεχισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη προχώρα σε θέλει όλη η χώρα...... Άντε και πρωθυπουργός Φλωρίνης ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Αμα εχει κοτσια να βγει να το πει δημοσια με στοιχεια οτι πηρε επιδομα και οχι λογια του αερα!γιατι ολοι εμεις δεν πηραμε!Μπραβο στον Αντωνιαδη που ακουει τον κοσμο τη προβληματα εχει και τουλαχιστον κανει κατι οχι σαν μερκους αλλους.Ξυπνατε!!

      Διαγραφή
  8. Μήπως είσαι τίποτα βαρεμένος;;;; Είναι δυνατόν να ασχολείται σοβαρά με τα προβλήματα αρκούμενος σε ερωτήσεις;;; Ο κόσμος δεν έχει να ζεσταθεί εξ αιτίας των μνημονιακών κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΕΠΟΧΙΚΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οχι ρε παιδιά και οτι η φλωρινα έχει φωνή τον Αντωνιάδη.
    Ερωτήσεις και μαλιστα προχειρότατες κανει. Κανένα όμως πρόβλημα δε λύνεται με ερωτήσεις.
    Αν λυνόντουσαν τα προβλήματα με ερωτήσεις θα είχαν λυθεί όλα από τους προηγούμενους.
    Είδατε εσείς να λύνετε ττίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 40 ΧΡΟΝΙΑ Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ , ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ , ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ : ΔΩΡΕΑΝ 500 ΚΙΛΟΒΑΤΟΡΕΣ ΑΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΜΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30.000 €
    ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ , ΚΟΖΑΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ. ΜΑΡΤΙΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.