Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ο αποκριάτικος χορός του «Αμύντα» Σκοπιάς (video)

Με κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες πραγματοποιήθηκε την Κυριακή της Αποκριάς ο χορός του συλλόγου «Αμύντας» Σκοπιάς.
Στην εκδήλωση εμφανίστηκε το μικρό χορευτικό τμήμα του συλλόγου, ενώ έγινε κλήρωση με πολλά πλούσια δώρα, όπως ταξίδια κ.ά.

15 σχόλια:

  1. Η γκλαμουρους μπουρζουαζία της Φλώρινας το έριξε στους παραδοσιακους χορούς δημοτικα τραγούδια και στα πανηγύρια. Καμαρώστε τους λεβέντες !!!!!!...εμείς την βγάλαμε με λαγάνα τουρσια ταραμάδες καλαμάρια και ελιά και αυτοί χοροποδηνούμε με κλαρίνα χάλκινα μασκαράδες και βιολιά...Περαστικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού την είδες την γκλαμουρια δεν μπορώ να καταλάβω. Μας τίμησε κόσμος από την Ατραπό, τη Σιταριά το Αρμενοχώρι την Παπαγιάννη την Κλαροράχη το Κρατερό τον Πολυπλάτανο τη Φλώρινα, τον Πολυπόταμο από το Πέρασμα από το Φλάμπουρο και από όλα σχεδόν τα χωριά της λεκάνης της Φλώρινας. Περάσαμε όλοι καλά και αυτό μετράει. Ευχόμαστε του χρόνου να μας τιμήσεις και εσύ. Καλή Σαρακοστή.

      Διαγραφή
    2. Και μεις την αλλη μέρα με λαγανα ταραμα και ελιες την βγάλαμε. Την κυριακή που ήσουν εσυ και ετρωγες πιτογυρα?

      Διαγραφή
  2. ΤΥΧΑΙΟ!!! ΔΝ ΝΟΜΙΖΩ,ΟΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΔΩΡΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝ. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ ΚΕΡΔΙΣΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόθεση του συλλόγου μας ήταν ο κόσμος που μας τίμησε με την παρουσία του να διασκεδάσει, να περάσει καλά και να φύγει ευχαριστημένος. Το χορευτικό μας παρουσίασε 4 μόνο χορούς για να μπορέσει ο κόσμος να χορέψει περισσότερη ώρα. Δεν κάναμε δημοπρασίες λαχείων ούτε φάγαμε χρόνο σε ατελείωτες κληρώσεις. Κάθε φάκελος είχε από ένα πολύ καλό δώρο, έτσι όλοι να είναι κερδισμένοι. Ο σύλλογος για να τιμήσει τον κόσμο, κλήρωσε 5 μεγάλα δώρα που δεν χρειάστηκε κανείς να πληρώσει έξτρα λεφτά παρά μόνο με το απόκομμα της πρόσκλησης, και μάλιστα επειδή κατάφερε και να βρει και άλλα δώρα τα κλήρωσε και αυτά. Οφείλω να διευκρινίσω ότι τα μέλη του χορευτικού δεν μετείχαν στην κλήρωση μιας και τους δόθηκαν ξεχωριστές προσκλήσεις χωρίς αριθμό για να έχει ο κόσμος περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει. Τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες ώστε όλα να είναι αδιάβλητα, Δεν παίζουμε εμείς με αυτά. Ευχόμαστε του χρόνου να μας τιμήσεις με την παρουσία σου και να είσαι εσύ ο τυχερός.

      Διαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΒΡΑΔΙΑ.ΟΣΟΙ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΤΗΝ ΓΛΑΜΟΥΡΟΥΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μωρέ μπράβο κόσμος.Συγχαρητήρια παιδιά. Μόνο κρίμα για κάτι άλλους συλλόγους που χαίρονται γιατί ανάμεσα στα 150-180 άτομα που με το ζόρι κατάφεραν φέτος να μαζέψουν ήταν και κανα δυο βουλευτές και κάτι έγινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστούμε. Εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε όλοι οι χοροί των συλλόγων να έχουν επιτυχία γιατί όλοι προσπαθούν για κάτι καλύτερο. Αυτό που μετράει για μας είναι ο κόσμος να περάσει καλά και να φύγει ευχαριστημένος. Του χρόνου ευχόμαστε όχι να έχουμε περισσότερο κόσμο, αλλά ο κόσμος που θα έρθει στο χορό μας να περάσει ακόμα καλύτερα.

      Διαγραφή
    2. Πολύ καλοπροαίρετους σας βρίσκω και μπράβο αλλά μην είστε τόσο σίγουροι για την "ανιδιοτέλεια" όλων. Άλλωστε η λαϊκή συμμετοχή και η συνέχεια της είναι το κριτήριο που δικαιώνει ή καταδικάζει τέτοιου είδους προσπάθειες.

      Διαγραφή
    3. 6:29 ΠΑΝΕ ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΥΤΗ ΚΑΙ ΡΩΤΑΤΟΝ ΤΙ (ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ);;;;;;;;ΠΡΟΣΕΞΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΔΙΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Το ΣΔΟΕ περνάει για ελέγχους ποτέ απο τους πολιτιστικους συλλογους της Φλώρινας ;;; Αν ναί , πότε ήταν τελευταία φορά ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι προσκλήσεις ήταν όλες σφραγισμένες από την εφορία. κάνε αλλού σπέκουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.