Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Εύκολη επικράτηση του Αμύντα Αμυνταίου επί του Θησέα Λεχόβου

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το 2015 ο Αμύντας, καθώς επικράτησε εύκολα στο ΔΑΚ Αμυνταίου του Θησέα Λεχόβου με 31-22, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β Εθνικής ανδρών.
Οι νικητές με κορυφαίους τους Παναγιωτίδη (11γκ.) και Τατσίδη (τ/φ), αλλά και πολυφωνία στο σκοράρισμα (σκόραραν 9/12 παίκτες), δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στην ομάδα του Θησέα, κερδίζοντας την για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα.
Οι φιλοξενούμενοι κρατήθηκαν κοντά στο σκόρ μέχρι το 20λεπτό (8-7), όμως στο τελευταίο 10λεπτο, οι παίκτες του Μάκη Κιοσέ έτρεξαν στον αιφνιδιασμό και με εύκολα τελειώματα, κατόρθωσαν να ξεφύγουν με 5τέρματα (16-11), διαφορά με την οποία πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη ο Αμύντας δεν εφησύχασε, η καλή αμυντική παρουσία που είχε κατά διαστήματα, οδήγησε τους παίκτες του Θησέα σε λάθη και βεβιασμένες επιλογές στην επίθεση, που του επέτρεψαν να βγει αρκετές φορές στην αντεπίθεση και να ανεβάσει το δείκτη της διαφοράς στα 9τέρματα, με το 31-22 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Ματλής (7γκ.) και Μάρκου (6γκ.) ήταν οι πρώτοι σκόρερ για το σύνολο του Παναγιώτη Παπαζήση, ενώ για τον Αμύντα οι Παναγιωτίδης (11γκ.), Γκουντέβενος (5γκ.) και Παπαχρήστου (5γκ.)
Ο παίκτης του Αμύντα, Δημήτρης Πετρίδης, σχολίασε: «Η ομάδα δείχνει οτι παιχνίδι με παιχνίδι, όχι μόνο βελτιώνεται αλλά αποκτά και αγωνιστική ταυτότητα.
Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να τρέξουμε στους ανοιχτούς διαδρόμους και να φτάσουμε σε υψηλό σκόρ, ικανοποιώντας και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.
Ο Θησέας Λεχόβου, φαίνεται οτι κερδίζει σταδιακά το χαμένο έδαφος, από την πολυετή του απουσία στα εθνικά πρωταθλήματα και είμαι βέβαιος ότι πολύ σύντομα, θα αποτελεί μια από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες της κατηγορίας.»


Διαιτητές: Τέμης Γ. – Πήτας Δ.

5λεπτα: 1-1, 4-4, 7-7, 8-7, 13-8, 16-11 (ημχ), 18-12, 22-15, 25-17, 26-20, 29-21, 31-22.

Αμύντας Αμυνταίου (Μ. Κιοσές): Κιοσές 2, Κοσμίδης, Παναγιωτίδης 11, Πετρίδης 3, Γκουντέβενος 5, Τζίτζιος 1, Παπαχρήστου 5, Παπαιωάνου, Τατσίδης (τ/φ), Τοϊτος (τ/φ), Φραγκότσης 1, Γιώσκος 1, Ζαρογιάννης 2, Καλομηνίδης.

Δίλεπτες Αποβολές: 3, Πέναλτι: 3/3

Θησέας Λεχόβου (Π. Παπαζήσης): Βαραδίνης, Μισυρλής, Ρισμάνης Ματλής Μιχ. 7, Μάρκου 6, Φωλίνας 3, Ρήστας, Ζήκος 2, Μηλίτσης, Σπανός 2, Σιανόπουλος, Τσούτσας 2, Μαντλής Μην., Ρότσκας.

Δίλεπτες Αποβολές: 2, Πέναλτι: 3/5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.