Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Από τη Θύελλα Φιλώτα στον Άρη Θεσσαλονίκης

Μία ακόμα σημαντική μεταγραφική επιτυχία για την Ακαδημία της ΘΥΕΛΛΑΣ Φιλώτα μετά την μεταγραφή του 14χρονου Παντελή Χατζητιμοθέου είναι η μεταγραφή του 13χρονου Βασίλη Αλεξανδρίδη στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης.
Ο Βασίλης εδώ και λίγους μήνες παρακολουθούνταν από το προπονητικό team του ΑΡΗ και μετά από την επιτυχημένη παρουσία του στα τεστ της ομάδας ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στην ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Εκτός από τον Βασίλη Αλεξανδρίδη που από δω και μπρος θα φοράει τη φανέλα και θα αγωνίζεται στη βασική ομάδα της Κ13 του ΑΡΗ, άλλη μία ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει δείξει ενδιαφέρον για τα ταλέντα που αναδεικνύονται μέσα από τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στη ΘΥΕΛΛΑ Φιλώτα. Το προπονητικό team του ΠΑΟΚ παρακολουθεί πέντε νέα παιδιά της ΘΥΕΛλΑΣ και ευχή όλων μας είναι να συνεχιστούν οι μεταγραφικές επιτυχίες της Ακαδημίας μας, προκειμένου όλο και περισσότερα παιδιά να βρουν το δρόμο τους προς την επιτυχία στον αθλητισμό.
Θερμά συγχαρητήρια στον Βασίλη Αλεξανδρίδη.

Οι Υπεύθυνοι της Ακαδημίας Θύελλας Φιλώτα
Γκιαουράκης Τάσος
Ηλιάδης Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.