Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Κινητοποίηση στα δικαστήρια για τους σχολικούς φύλακες

Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Φλώρινας καλεί τους εργαζόμενους, την ΠΕΜΠΤΗ 2 Οκτωβρίου 2014 το πρωί στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της Φλώρινας για συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα των Σχολικών Φυλάκων του νομού μας.
Την ημέρα αυτή εκδικάζεται η κύρια αγωγή τους για την Διαθεσιμότητα και την ουσιαστική τους απόλυση.
Όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στην κυβερνητική πολιτική και τις επιταγές της τρόικα που οδηγούν σε απολύσεις και εξαθλίωση των εργαζομένων.

Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

4 σχόλια:

  1. οσο καιρο ειναι σε διαθεσιμοτητα δεν ειδα καμια διαφορα με πριν! οποτε οπως καταλαβαινω αλλη μια ειδικοτητα που βγηκε για τις αναγκες των εκλογων................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΑΠΟΛΥΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ. ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΛΗΤΩΝΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΤΩΧΟΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ κοιμάται ήσυχος;;;;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΓΕΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,,,,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ,,,, ΧΡΗΣΤΟΣ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.