Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Ευχαριστήριο από την Ιερά Μητρόπολη

Η Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμώς τον κ. Μιχάλη Νεδέλκο για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας La Casa Grande για την εκδήλωση έναρξης των μαθημάτων των κατηχητικών σχολείων και γενικότερα για την αγάπη με την οποία περιθάλπει τις εκδηλώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως.

2 σχόλια:

  1. ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ4 Οκτωβρίου 2014 στις 1:58 μ.μ.

    ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΜΑ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΥΡΟΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο φαρισαϊκή νοοτροπία μπορεί να έχεις ρε φίλε? Έχεις κάποιο στοιχείο και αμφισβητείς τα γραφόμενα? Φτάνει πια με την αντιπολίτευση σε οτιδήποτε ανακοινώνεται από την Μητρόπολη. Καταντάς γραφικός. Χώρια ότι προσβάλλεις το συγκεκριμένο παλληκάρι που έχει το κέντρο που κάνει αυτό που περνά από το χέρι του. Εσύ ήθελα να 'ξερα που 'χεις εύκολη την κριτική, πρόσφερες τίποτα στο συνάνθρωπό σου εκτός απ'τη χολή σου?

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.