Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Κατολίσθηση στην επαρχιακή οδό Άνω Κλεινών - Ακρίτα

Η Δ/νση τεχνικών Έργων της Π.Ε. Φλώρινας ενημερώνει τους διερχόμενους οδηγούς ότι στην Επαρχιακή Οδό 7 « Ακρίτας (Μπούφι) – Άνω Κλειναί – Μαρίνα, από οδού Φλωρίνης – Αλβ. Συνόρων – Άνω και Κάτω Κλεινών και Άνω και Κάτω Καλλινίκης» του Ν. Φλώρινας, και συγκεκριμένα στο 3,70 χλμ. της Επαρχιακή Οδού από Τ.Κ. Άνω Κλεινών προς Τ.Κ. Ακρίτα στην αριστερή Λωρίδα κυκλοφορίας, έχει σημειωθεί κατολίσθηση κατάντη του οδοστρώματος, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών, προκαλώντας έντονη υποσκαφή στο οδόστρωμα της οδού.
Η Δ/νση Τεχνικών Έργων έχει τοποθετήσει σήμανση στο συγκεκριμένο σημείο, μειώνοντας παράλληλα και το πλάτος του οδοστρώματος της οδού ( έχει μειωθεί αισθητά το πλάτος της λωρίδας κυκλοφορίας από Τ.Κ. Άκρίτα προς Τ.Κ. Άνω Κλεινών ).
Λόγω της επικινδυνότητας της οδού στο συγκεκριμένο σημείο και της μείωσης του πλάτους του οδοστρώματος, παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματος.

1 σχόλιο:

  1. Θα αποκατασταθει η θα την βγαλουμε με την σημανση για τα επομενα 4 χρονια???
    (οι εκλογες περασαν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.