Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για τη νέα σχολική χρονιά

Το ξεκίνημα της νέας φετινής σχολικής χρονιάς συμπίπτει με την ανάληψη των καθηκόντων μας στην περιφερειακή ενότητα Φλώρινας. Από τη θέση του νέου αντιπεριφερειάρχη θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα καλή και παραγωγική σχολική χρονιά στους αγαπητούς μαθητές όλων των βαθμίδων.
Επίσης απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου στους εκπαιδευτικούς, με την ελπίδα και αυτή η χρονιά να είναι δημιουργική και να φέρει στη Φλώρινα νέες επιτυχίες σε τοπικό αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο.
Στους γονείς των μαθητών εύχομαι καλό κουράγιο, γιατί αυτοί θα είναι οι κύριοι συνοδοιπόροι στον δύσκολο δρόμο που πρόκειται να διανύσουν τα παιδιά τους.
Από την πλευρά μου, ως αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, αντιλαμβάνομαι το μέγεθος της ευθύνης απέναντι στα παιδιά μας και δηλώνω ότι εγώ και οι συνεργάτες μου θα δημιουργήσουμε όλες τις προϋποθέσεις ώστε μαθητές και καθηγητές να παραμείνουν αφοσιωμένοι στο σημαντικό έργο τους.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε στα παιδιά όλες τις δυνατότητες ώστε να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Η επένδυση στη γνώση είναι επένδυση στο μέλλον και παρά τα πολλά προβλήματα στον χώρο της παιδείας, αισιοδοξούμε για ένα καλύτερο αύριο.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!
Καλή δύναμη και καλή πρόοδο σε όλους!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας
Στέφανος Μπίρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.