Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Σύσκεψη στην Π.Ε. Φλώρινας για τη δωρεά καυσόξυλων σε άπορους

Η νέα περιφερειακή αρχή Φλώρινας, σε συνεργασία με τον αναπληρωτή διευθυντή της Διεύθυνσης Δασών κ. Παπαϊωάννου Παναγιώτη, στα πλαίσια της οικονομικής κρίσης όπου πολλοί συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με τη θέρμανση, ιδιαίτερα κατά τη χειμερινή περίοδο, συγκάλεσε σε κοινή σύσκεψη όλους τους Δασικούς Συνεταιρισμούς και τους Ξυλεμπόρους της Π.Ε. Φλώρινας και συζήτησε τρόπους δωρεάς καυσόξυλων σε άπορες οικογένειες της περιοχής.
Η ανταπόκριση ήταν ιδιαίτερα θετική απ’ όλους.
Ο αντιπεριφερειάρχης τους ευχαρίστησε και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η προσπάθεια αυτή θα ενταθεί σταδιακά, θα λάβει πιο μόνιμα χαρακτηριστικά και θα διευρυνθεί σε περισσότερες οικογένειες.

4 σχόλια:

  1. αν ειναι δυνατον αυτο που ανακεινωσε ο κ\ος πρωθυπουργος να θεωρειται κατι καλο για τον τοπο μας σχετικα με τα καυσιμα,,,,δηλαδη αν καταλαβα καλλα μας κανει την χαρη να μας κανει εκπτωση ο γυφτουλας ενα ολοκληρο λεπτο στο λιτρο,,,,,τελικα τι μας περνανε για τοσο μεγαλους μα,,,,ς η για τοσο χαζους,,,,,καλλα οτι ειμαστε χαζοι ειμαστε,,,αφου τους ξαναψηφιζωμε καπακι αραγε τα θελει ο κολος μας.....τα στηχεια μου στην διαθεση του καθε ενδιαφερωμενου,,,,χρηστος κ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕΙΩΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟ (ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ)ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΛΗΓΕ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2014 !!
      Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΧΟΛΟΓΙΑΣ .!!

      Διαγραφή
  2. Στάθη με τα ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ σε λίγο θα μας κόψεις και τον αέρα που αναπνέουμε. Θα πέσει πολύ μαύρο στα μνημονικά κόμματα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ . δΕΝ ΑΝΤΈΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΑΣΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟΥ ΔΕΝ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΞΥΛΑ ΠΟΥ ΕΔΙΚΑΙΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ 2013 ΚΑΙ 2014 ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ 2000 ΤΟΝΟΥΣ , ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠ[ΟΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.