Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Η συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα στη Φλώρινα (video)

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πρέσπες 2014», η Ευανθία Ρεμπούτσικα εμφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στην πόλη της Φλώρινας.
Δείτε σε video όλη τη συναυλία.


6 σχόλια:

  1. Μαγευτικά ακούσματα από την υπέροχη ορχήστρα, που αν και ολιγομελής μας ταξίδεψε σε άλλα μέρη.
    Θα ήθελα να σταθώ στον κ. Λιάνη ο οποίος με τον χαιρετισμό του κάλυψε το πολιτιστικό, το πολιτικό, το αυτοδιοικητικό και το εκκλησιαστικό αίσθημα των παρευρισκομένων πολιτών στον χώρο των εκδηλώσεων. Με αφορμή την αναφορά του στον Μακαριστό Επίσκοπό μας Αυγουστίνο και την βαθιά θρησκευτική του πίστη στην ορθοδοξία μας, θα ήθελα ο κ. Λιάνης, με την ευλογία και του Μητοπολίτη μας, να ολοκληρώσει το πολιτιστικό του έργο, εισάγοντας στα ΄΄ΠΡΕΣΠΕΙΑ΄΄, ως εναρκτήρια εκδήλωση, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στη μνήμη του Αγίου Αχιλλείου, η οποία θα γίνεται στην Βασιλική του Αγίου Αχιλείου με όλες τις τιμές που αρμόζουν . Ο χώρος των εκδηλωσεων είναι ιερός και αιώνες τώρα διατηρήθηκε ως τέτοιος. Ο χαρακτηρισμός του ως αρχαιολογικός χώρος είναι συνέπεια της ιερότητας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .....ούτε στην εξόδιο ακολουθία ούτε σε κανένα μνημόσυνο για τον Αυγουστίνο Καντιώτη δεν παρευρέθη ο κ.Λιάνης.Αυτά για να τελειώνει το παραμυθι....Ετσι δεν είναι κ.Λιάνη; ένα τηλεγράφημα έστειλες στα μέσα μαζικης ανημέρωσης κι αυτό ήταν όλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα,ότι ο Λιάνης δεν έπαψε να ακακατεύεται στους Δήμους Φλώρινας και Αμυνταίου, με το πρόσχημα δήθεν του πολιτισμού.
    Ποτέ δεν έφταιξε η Ρεμπούτσικα ή άλλος καλλιτέχνης.
    Να μείνει και να σκάσει ο Λιάνης περί των πολιτικών στο Νομό μας ή να ξεκουμπιστεί να φύγει.
    Τον βαρέθηκε ο οργανσμός μας, μας θυμίζει ότι γραιότερο σκουριασμένο και κακάσχημο υπάρχει σε όλο το σύμπαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.