Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Νέα συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς για συμβολαιακή γεωργία στο σταφύλι με το Κτήμα Κυρ-Γιάννη

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά οινοπαραγωγούς της περιοχής του Αμυνταίου Φλώρινας προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με το Κτήμα Κυρ-Γιάννη ΑΕ.
H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στον τομέα του οινοποιήσιμου σταφυλιού αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και την οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας, καλύπτοντας ολόκληρη την αλυσίδα, από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από το Κτήμα.
Το Κτήμα Κυρ-Γιάννη, συνεχίζοντας μια μακρά οικογενειακή παράδοση στην παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας, διαθέτει αμπελώνες στη Νάουσα και το Αμύνταιο, όπου είναι εγκατεστημένα και τα οινοποιεία του.
Αναζητώντας τη σωστή ισορροπία μεταξύ αυθεντικότητας και καινοτομίας, το Κτήμα Κυρ-Γιάννη βρίσκεται στην πρωτοπορία της έρευνας στο χώρο του κρασιού, εμπλουτίζοντας την οικογενειακή πείρα και παράδοση με σύγχρονες μεθόδους καλλιέργειας και οινοποίησης.
Βασικός στόχος παραμένει πάντοτε η δημιουργία ποιοτικών κρασιών που θα αναδείξουν τις δυνατότητες του βορειοελλαδικού αμπελώνα και της πιο ευγενούς ερυθρής ποικιλίας του, του Ξινόμαυρου.
Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεση του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στο Κτήμα.
Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης.
Με την υλοποίηση της νέας αυτής συνεργασίας, πιστοποιείται η σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον τομέα της οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.