Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Πρωταθλητής Ελλάδος για ακόμη μια φορά ο Ιάσων Ιωαννίδης

Το Σαββατοκύριακο 14-15/06/2014 διεξήχθη το διασυλλογικό πρωτάθλημα Νέων Ανδρών -Νέων Γυναικών στα Τρίκαλα. Η Γ.Ε. Φλώρινας στίβου συμμετείχε με 2 αθλητές. Ο ΙΑΣΩΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ο πρωταθλητής της ομάδας, για ακόμη μια φορά έκανε μια καταπληκτική κούρσα κατακτώντας την πρώτη θέση αφήνοντας τους αντίπαλους του 80 μ. πίσω.
Ο αθλητής φαίνεται ότι έχει σωστές βάσεις και μια καλή προετοιμασία για αυτό και κατορθώνει πάντα να παίρνει μια θέση στο βάθρο. Ο ΙΑΣΩΝ συμμετείχε στα 5000 μ κάνοντας 15΄:11”. Η επίδοση του και η θέση του έδωσαν εισιτήριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Ταλίν.
Επίσης συμμετοχή στο πρωτάθλημα είχε και η ΓΟΓΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ. Αγωνίστηκε στην σφαιροβολία και ενώ αγωνιζόταν σε μεγαλύτερη κατηγορία κατέκτησε την 13η θέση. Η Μαρία θα αγωνιστεί αυτό το σαββατοκύριακο στις Σέρρες στην κατηγορία της.
Το Δ.Σ. και η προπονήτρια της ομάδας ΘΩΜΑΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑ συγχαίρουν τους αθλητές και τους εύχονται καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες τους.

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια Ιάσων !!!! Πάντα επιτυχίες !!
    Α.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΓΑΝΤΑ.ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια παλικάρι μου! Ευχή μου είναι να σε καμαρώσουμε και σε αγώνες ολυμπιακούς! Μπορείς και έχεις τόσο τις σωματικές όσο και τις ψυχικές δυνάμεις!
    Καθ. φυσικης Αγωγής. Πανίδης Θεόφιλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.