Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

O ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης» συγχαίρει τους τελειόφοιτους φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας ακαδημαϊκού έτους 2013-14

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης» και η «Πινακοθήκη Φλωρινιωτών Ζωγράφων» του συλλόγου, συγχαίρει θερμά τους τελειόφοιτους φοιτητές και φοιτήτριες της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας καθώς και τους καθηγητές τους, για τις εξαίρετες πτυχιακές εργασίες - εξετάσεις που παρουσίασαν σε 28 σημεία της Φλώρινας με 50 εικαστικές προτάσεις.
Οι επίμονες και επίπονες προσπάθειες όλων των φοιτητών - εκθετών, κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στη Φλώρινα, αναγνωρίστηκαν και επιβραβεύτηκαν από τους Φλωρινιώτες που επισκέφτηκαν όλα τα «απίθανα» καλλιτεχνικά μέρη όπου εκθέτανε οι φοιτητές μας. Υπενθύμισαν στους παλιούς και υπέδειξαν στους νεότερους τη ξεχασμένη ομορφιά της πόλης μας και τους πολυποίκιλους τρόπους ανάδειξής της.
Ο ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης» συμμετείχε στην «γιορτή» αυτή της τέχνης με τέσσερα σημεία εκθέσεων που διέθεσε σε έξι φοιτητές - Αίθουσα Εκθέσεων «Πινακοθήκης Φλωρινιωτών Ζωγράφων», Θεατρική Σκηνή, υπόγειο εκθεσιακό χώρο, εκθεσιακό χώρο σοφίτας - και θα συνεχίσει έμπρακτα να στηρίζει τις δραστηριότητες των φοιτητών της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας και όσων προσπαθούν να πολλαπλασιάσουν τη βαριά πολιτισμική κληρονομιά του τόπου μας.
Οι πτυχιακές εργασίες που παρουσιάσθηκαν στους εκθεσιακούς χώρους του συλλόγου μας είναι αναρτημένες και θα προβάλλονται τιμής ένεκεν στον δικτυακό τόπο της «Πινακοθήκης Φλωρινιωτών Ζωγράφων» του «Αριστοτέλη» στο http://www.fsfa.gr/pfz

Τα θερμά μας συγχαρητήρια.
Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.