Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Συμμορία Σέρβων είχε ρημάξει κοσμηματοπωλεία

Ο ένας έμπαινε στο μαγαζί και έκανε ότι ενδιαφερόταν να αγοράσει ένα πανάκριβο κόσμημα, δείχνοντας από τη βιτρίνα ποιο ακριβώς εννοούσε.
Οι άλλοι δύο έμπαιναν μέσα στο κοσμηματοπωλείο και «άδειαζαν» όλα τα ράφια. Τα κοσμήματα τα έκρυβαν σε ειδικά διαμορφωμένες κρυφές τσέπες που είχαν φτιάξει ο άνδρας σε πουκάμισα και η γυναίκα σε κορσέ με ζαρτιέρες. Η αξία των τιμαλφών ξεπερνά τα 150.000 ευρώ.
Τρεις Σέρβοι υπήκοοι με τη μέθοδο της απασχόλησης είχαν ρημάξει τα κοσμηματοπωλεία σε διάφορες περιοχές της χώρας. Πρόκειται για δύο άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 50, 58 και 39 αντίστοιχα.
Συνελήφθησαν χθες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δελφών, σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από την Αμφισσα, και κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.
Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί 11 περιπτώσεις κλοπών από κοσμηματοπωλεία σε Χαλκιδική, Σπάρτη, Κόρινθο, Φλώρινα και Δελφούς. Πάντως δεν προκύπτει σύνδεσή τους με τους διαβόητους «Ροζ Πάνθηρες».

Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.