Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Επιτυχημένο το 1ο Brevet Φλώρινας

Την Κυριακή 21 Ιουνίου, ολοκληρώθηκε το 1ο Brevet Φλώρινας, με εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία Μόδη. Στην εκκίνηση βρέθηκαν 50 ποδηλάτες, από Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο, Λαμία, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Κοζάνη, Καστοριά, Πτολεμαίδα. Ηχηρό παρόν έδωσαν οι Ποδηλάτρες Φλώρινας με 10 συμμετοχές.
Η εκκίνηση δόθηκε στις 9, με προπομπό μέχρι την έξοδο της πόλης, όπου οι ποδηλάτες ξεκίνησαν να ανέβουν το Νυμφαίο μέσω Κολχικής και Υδρούσας. Στα μέσα του Νυμφαίου, λόγω των έργων που γίνονται αυτήν την περίοδο, τους περίμενε η Διασωστική Ομάδα της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας, για να τους περάσει με ασφάλεια απέναντι μέσω της προσωρινής γέφυρας που έφτιαξε για εμάς η εταιρία Έργον ΑΤΤΕΒΕ.
Αφού πέρασαν μέσα από το Νυμφαίο και κατέβηκαν Αετό, το πρώτο σημείο ελέγχου ήταν στο Λέχοβο, όπου σφράγισαν τις κάρτες τους και συνέχισαν. Τα επόμενα σημεία ελέγχου ήταν στην Άρνισσα και στις Άνω Κλεινές.
Οι τελευταίοι ποδηλάτες ολοκλήρωσαν τα 200 χλμ της διαδρομής, τερματίζοντας στις 10 το βράδυ, μέσα σε χειροκροτήματα από τους οικείους τους. Ο Δήμος Φλώρινας μερίμνησε για το γεύμα όλων των συμμετεχόντων, αμέσως μετά τον τερματισμό τους
Τα Brevets πραγματοποιούνται σε ολόκληρη την Ευρώπη, και είναι ο καλύτερος τρόπος ποδηλατικού τουρισμού και ανάδειξης της εκάστοτε περιοχής.
Οι Ποδηλάτρες Φλώρινας και ο ΠΑΣ Πήγασος ήθελαν να ευχαριστήσουν τα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας ΑΕ, την εταιρία καυσίμων Ουλιάρης ΑΕ, τα Total Market Σουμπάσης, την εταιρία Fresh, την εταιρία ποδηλάτων Forbikes, τον πολιτιστικό σύλλογο Αργοναύτες Κολχικής, την εταιρία Έργον ΑΤΤΕΒΕ και την Διασωστική Ομάδα της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας για την απλόχερη βοήθειας τους
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ένθερμη υποστήριξη του Δήμου Φλώρινας.

O τερματισμός της ομάδας μας



Ο Παντελής Τζερτζεβέλης κάλυψε φωτογραφικά την εκδήλωση και δημοσίευση ένα άρθρο στο επί τροχών.
http://www.epitrohon.gr/drapetevontas-mesa-apo-ena-brevet/

Τέλος, να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές που αγκάλιασαν αυτήν την προσπάθεια και τους ποδηλάτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ποδηλάτρες Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.