Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας με εκπαιδευτικούς

Με το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας συναντήθηκε την Παρασκευή 4 Απριλίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Δημήτρης Ηλιάδης.
Οι εκπαιδευτικοί επέδωσαν στον κ. Ηλιάδη ψήφισμα με τα αιτήματα της απεργιακής κινητοποίησης τους και συζήτησαν μαζί του όσα τους απασχολούν.
Ο Αντιπεριφερειάρχης από την πλευρά του τόνισε πως «ως Περιφερειακή Ενότητα στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις και αφουγκραζόμαστε τους αγώνες των εκπαιδευτικών. Πιστεύουμε ότι σε ένα θέμα που σας αφορά, θα έπρεπε να είχε προηγηθεί διάλογος και να συμφωνηθεί ο τρόπος της αξιολόγησης.
Στις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα, ξέρουμε ότι η Παιδεία και τα σχολεία μας υποφέρουν περισσότερο. Αντιπαραθέσεις περί αξιολόγησης, διαφωνίες περί κατηγοριοποίησης σχολείων και δασκάλων, αλλά και περί κλεισίματος σχολείων, κάνουν το κλίμα ακόμα χειρότερο και αποβαίνουν εις βάρος των παιδιών μας».

8 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε για την στήριξη. Μακάρι να σε ξαναβαλουν υποψήφιο για να σε ξανά ψηφίσουμε! Είσαι ο καλύτερος! Ζήτω! Υ.Γ Το φαγοπότι συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σάμπως έχει και καμιά άλλη δουλειά να κάνει;; Έχει και μια λατρεία στις συγχαρητήριες επιστολές. Οποιαδήποτε τοπική εφημερίδα να ανοίξετε.. θα δείτε τουλάχιστον 2 συγχαρητήριες επιστολές του Ηλιάδη σε καθημερινή βάση. Εντωμεταξύ νευριάζει πολύ κιόλας, όταν βλέπει κάποιο αρνητικό σχόλιο ή δημοσίευση για τον εαυτούλη του. Δεν δέχεται κριτική.. γιατί είναι "ο τέλειος" αυτοδιοικητικός.. των συγχαρητηρίων επιστολών... όμως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΚΛΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΝ Ο ΜΗ ΓΕΝΕΤΟ ΕΚΛΕΓΕΙ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΟΛΗ;;;; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βέβαια έχει τελείωσει σχολές. Ανωτάτη Σχολή Κλητήρων Τραπεζών και Ανωτάτη Σχολή Διαιτητών Ποδοσφαίρου. Τώρα παίρνει και το master στη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Γι' αυτό δε σηκώνεται απ' τη καρέκλα του να κάτσει και κάποιος άλλος...

      Διαγραφή
  5. Φτάνει σε βαρεθήκαμε. Έλεος όχι άλλο κάρβουνο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τους εκπαιδευτικούς δεν θα σχολιάσετε; Γιατί εγώ δικαιούμαι μόνο 20 μέρες άδεια τον χρόνο και αυτοί κάθονται 5 μήνες και τους ταίζουμε; Να κάνουν καλοκαιρινά μαθήματα στους αδύναμους μαθητές! Η να απασχολούνται κάπου τέλος πάντων να μην νευριάζω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να γινόσουν εκπαιδευτικός.Αλλά αφού δεν είσαι, δεν ξέρεις την δουλεια των εκπαιδευτικών και ούτε την αντιστοιχία τους σε ώρες με την δουλειά των άλλων δημοσίων υπαλλήλων ούτε την ποιοτική τους διαφορά. Και τέλος, οι εκπαιδευτικοί σπουδάσαν για να κάνουν αυτή τη δουλειά,δεν μπήκαν με μέσον, δεν είναι σαν τους άλλους που "τρούπωσαν" κάπου. Εσύ όπως φαίνεσαι ούτε 20 μέρες άδεια θα έπρεπε να δικαιούσαι, αλλά μόνιμη άδεια. Να είσαι ΄μόνιμα αδειούχος ή αδειούχα, τέλος πάντων κάτι με "α" στερητικό γιατί σίγουρα είσαι άσχετος ή άσχετη και με ότι αυτό συνεπάγεται!

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.