Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ανοιξιάτικο χιόνι στη Φλώρινα (φωτογραφίες)



10 σχόλια:

  1. ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οσο ωραια και να ειναι τα χιονια δεν ταιριαζουν με το Πασχα ουτε με τον Απριλιο... Ο καιρος τρελαθηκε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσο ωραια και να ειναι τα χιονια δεν ταιριαζουν με το Πασχα ουτε με τον Απριλιο... Ο καιρος τρελαθηκε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κρίμα για τους φρουτοπαραγωγούς μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ολα τα καναλια μεταδιδουν τις ωραιες εικονες απο τι χιονισμενη Φλωρινα.......ενας να ασχοληθει με την ουσια μια φορα τελος παντων.....με το πετρελαιο θερμανσεις που ειμαστε αναγκασμενοι να αναβουμε τους λεβητες εως τελος Μαιου....με τιμη 1.32.....με ομορφες και ζεστες εικονες δεν ζεστενεται το σπιτι......κολοκαναλα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή/αγαπητέ,
      Επί χρόνια τώρα, κάπως έτσι θέλετε εσείς οι Φλωρινιώτες να παρουσιάζεται η Φλώρινα (στους μόνιμους κάτοικους-μη Φλωρινιώτες, στα κανάλια, στους φοιτητές). από την περίοδο της κρίσης, όμως, όταν οι δρόμοι άμεναν ακαθάριστοι, όταν το πετρέλαιο έφτασε στα ύψη, τότε καταλάβατε την ουσία του πράγματος. Τώρα πια, ποιός θα σας πάρει στα σοβαρά; Μιλήστε επιτέλους εσείς πρώτοι για τις δυσκολίες της ζωής της Φλώρινας αφήνοντας κάθε γραφικότητα παράμερα!
      Μόνιμος κάτοικος Φλώρινας-μη Φλωρινιώτης

      Διαγραφή
    2. 6.48 κάνε στα κεπς αίτηση για επίδομα θέρμανσης..τώρα το σκέφτηκες που σε ένα μήνα θα έρθει ο Μάιος και το καλοκαίρι;

      Διαγραφή
  6. 1,33 to litro MONO STIN FLORINA

    ALLOU APO ....1,15 ?

    GIA TO KALO MAS.. Trexte zoa gia psifous tora...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7.56 ευχαριστω για την ενημερωση το που θα κανω την αιτηση......δεν χρειαζεται να παω στα *ΚΕΠΣ*οπως τα λες.....πες τους και ευχαριστω που σου εδωσαν και επιδοτηση. προφανως εσυ συμβιβαζεσαι με το 1ευρω το λιτρο σου φενεται λογικη τιμη.....μαλλον απο το σχολιο καταλαβες οτι ηθελες.....θελω να πω ο χειμωνας τις φλωρινας εχει μεγαλητερη διαρκεια απο αλλες περιοχες θα επρεπε να ειχαμε διαφορετικη τιμη....πως εχουν τα νησια μικροτερο ΦΠΑ......

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.