Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Χιονίζει στη Φλώρινα!

Ανήμερα Μεγάλης Τετάρτης και η Φλώρινα ξύπνησε ντυμένη στα λευκά. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, αυτήν την ώρα χιονίζει και η θερμοκρασία είναι οριακά πάνω από το μηδέν (+1).
Τα… τερτίπια του καιρού θα συνεχιστούν μέχρι και τις πρωινές ώρες της Μεγάλης Πέμπτης, καθώς η χιονόπτωση θα συνεχιστεί στη βορειοδυτική Ελλάδα, σε περιοχές πάνω από τα 500-600 περίπου μέτρα υψόμετρο.
Όσοι θελήσετε να ταξιδέψετε προς την Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία, καλό θα είναι να διαθέτετε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες, καθώς. θα επικρατήσει και παγετός.

2 σχόλια:

  1. αυτη η πολη πρεπει να αλλαξει ονομα... παταγωνια πρεπει να ονομαστει..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε Νονούς χρειάζεται η πόλη μας αλλά ούτε και κουμπάρους. Σε όποιον δεν του αρέσει το όνομα της πόλης μας καλά θα κάνει να γυρίσει στον τοπο οπου γεννήθηκε και να αφήσει στην ηρεμία την πόλη μας με την πανέμορφη ονομασία που έχει. (Απάντηση στον άγνωστο αναγνώστη που ονόμασε την πόλη μας στην τοπική εφημερίδα ως παταγωνια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.