Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Επετειακές εκδηλώσεις για τη Μάχη της Φλωρίνης (video)

Σειρά εκδηλώσεων διοργάνωσε η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού στα πλαίσια του ετησίου μνημοσύνου υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων κατά την Μάχη της Φλωρίνης την 12η Φεβρουαρίου 1949.
Οι εκδηλώσεις έλαβαν χώρα στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο της Φλώρινας και στο χωριό Πρώτη. Παράλληλα, στην αίθουσα του «Αριστοτέλη»μίλησε ο πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ., Αντ/γος ε.α. κ. Παντελής Μαυροδόπουλος.


29 σχόλια:

  1. ΣΚΟΥΡΙΑ και ΜΙΣΟΣ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε στην Βόρειο Κορέα να βρεις τον παράδεισο που ονειρεύεσαι.

      Διαγραφή
    2. ΑΛΗΘΑΡΙΑ ΦΩΤΙΖΟΥΣΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟ ΛΕΒΕΝΤΙΣΟΣ.

      Διαγραφή
  2. Σκουριά και μίσος είναι η δική σου τοποθέτηση και όχι η μνήμη σε αυτούς που έχασαν την ζωή τους για να έχεις εσύ την ελευθερία και το θράσος να μιλάς και να λες τις μ@λ@κίες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΝΟΙΑ ή ΘΡΑΣΟΣ
    Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ........
    ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΤΣΟΓΛΑΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πότε επιτέλους θα σταματήσει η δχαστική γιορτή μίσους. Τι ακριβώς εορτάζετε δηλαδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να μιλάς έτσι, μάλλον δεν παραβρέθηκες. Εκτός και αν είσαι ανθέλληνας, οπότε θα μας βρεις απέναντι, χωρίς παρεξήγηση.

      Διαγραφή
    2. Μια διόρθωση στα λόγια του στρατηγού, με όλο τον σεβασμό. Η Γερμανία στον ΒΠΠ έχασε σε 4 μάχες από τον Ελληνικό στρατό, όχι σε 3, όπως ανέφερε. Η τέταρτη ήταν η μάχη του Πισοδερίου το '41, όπου η Βέρμαχτ ταπεινώθηκε από τον ΕΣ και δεν μπόρεσε από την Φλώρινα που είχε εισβάλει να προωθηθεί προς Αλβανία και να αποκόψει την υποχώρηση του ΕΣ, αποδεκατίζοντάς τον.
      Αυτά... για την ιστορία.

      Διαγραφή
    3. ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΜΗ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΣΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
      ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΜΑΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
    4. ΑΝΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΟΥΤΕ ΩΣ ΕΝΝΟΙΑ.
      ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ

      Διαγραφή
    5. Ηλίθιε, πανάσχετε δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις τι είναι γιορτή και τι μνημόσυνο...

      Διαγραφή
  6. Δεν ξεχνώ ποτέ για να μην ξανασυμβούν ποτέ τα ίδια όσοι τα ζήσαν ξέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρυσοβαλάντης Αυγερινός10 Φεβρουαρίου 2014 στις 5:14 μ.μ.

    Μια ακόμη πετυχημένη εκδήλωση διατήρησης της Εθνικής Μνήμης και καταγραφής ιστορικών γεγονότων που πρέπει να μείνουν ανεξίτηλα αποτυπωμένα με κάθε διαθέσιμο μέσο για χρήση των μελλοντικών γενιών. Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών του Εθνικού Στρατού, του ηρωικού τότε και του σκοτεινού σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ηρωικος τοτε??? επειδη αλληλοσκοτωνονταν μεταξυ τους οι ελληνες για να κανουν τα χατηρια των μεγαλων ?? επειδη εκαιγαν σπιτια και ριχνανε στην φυλακη οποιον τους υποδεικνυαν οι ρουφιανοι της εποχης ασχετα ενα ειχαν σχεση ειτε οχι ...μπα μαλλον ηρωικος θα ηταν ο εθνικος στρατος οταν εβλεπε τα αμερικανικα αεροπλανα να ριχνουν τις πρωτες ναπαλμ σαρωνοντας τα χωρια της μεθοριου ..οχι οτι απο την αλλη μερια ηταν καλυτεροι ...ενας εμφυλιος πολεμος δεν εχει ηρωισμο μονο εξαχρειωση και απυθμενη κακια και βια ,οπως στην συρια , ας αφησουμε λοιπον στην ακρη τις γιορτες δεν ταιριαζουν ...ενα τρισαγιο μονο για τα παιδια που πεθαναν αδικα και η καθε πλευρα ας διαλεξει θρησκευτικο η μια πολιτικο η αλλη ...τιποτα παραπανω που να ανοιγει παλι πληγες ...δεν νομιζω οτι χρειαζετε να γιορταζουμε κιολας τα σκοτεινοτερα χρονια της νεοτερης ελληνικης ιστοριας που μαυροφορεσαν χιλιαδες οικογενειες

      Διαγραφή
    2. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.....
      ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΡΩΙΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΠΡΟΑΙΡΕΤΩΣ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ
      ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ (Προφανώς κάποιοι στρατολογηθηκαν από τους μεν ή επιστρατευθηκαν από τους δε αναγκαστικα, σιγουρα όχι ολοι)
      65 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑς ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΤΗΝ ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΘΥΣΙΩΝ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΗ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ.

      Διαγραφή
    3. MHN ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ ΟΛΑ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΗΡΩΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ. ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ.

      Διαγραφή
    4. Χρυσοβαλάντης Αυγερινός10 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:08 μ.μ.

      ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΣΕΙΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ. ΗΡΩΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΟΙ ΑΗΔΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΥ. ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΣ ΣΤΑΛΙΝ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΜΟ Μ Α Ζ Ι ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΟΛΟΤΩΦ-ΡΙΜΠΕΝΚΟΦ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ. ΟΧΙ, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΝ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΧΡΟΝΟΥ.

      Διαγραφή
  8. Ούτε ενας νέος! Μούχλα και ναφθαλίνη! Μπράβο στη γεννιά που μεγάλωσε τη γεννιά που εκχώρησε τη πατρίδα στους Γερμανούς τοκογλύφους. Κατά τα άλλα μας ελυθέρωσε από 4000 18χρονους Έλληνες που δε γνωρίζαν γιατί πολεμούν. Γιορτάζουν αντί να θρηνούν τόσο θρασείς είναι. Ντροπή τους. Ούτε ένας νέος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νέοι υπήρχαν. Είχαν κάνει πίσω, δίνοντας τις "επίσημες" θέσεις στους παλαιότερους.
      Τα λόγια σου, συνέλληνα, δεν τα βλέπω σοβαρά. Αποδίδεις συλλογική ευθύνη σε "γεννιά", και αυτό δεν είναι σωστό. Πολλοί από τους παρευρισκόμενους παλέψαμε για να μη φτάσει η πατρίδα στην κατάντια αυτή.
      Όσο για τους 4000 18χρονους... ας είμαστε σοβαροί.

      Διαγραφή
  9. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΗΓΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΠΕΡΣΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ 20ΑΡΗΔΩΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!!ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Mην ανησυχείς παπαδογιέ Χριστόδουλε Ξηρέ ο ....Μηντροπολίτης Φλωρίνης θέλει να κάνει μνημόσυνο και στο ομαδικό τάφο του κκε στην Φλώρινα....οπότε όλοι θα ήμεθα στην τρελή χαρά...τρρα λα λα τρα λα λα...όλοι με χαμόγελο και χαρά ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙΜΗ κ ΔΟΞΑ στους ΜΑΧΗΤΕΣ του ΔΣΕ!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=P8oP7rdWWEQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στο παρακάτω βίντεο...ο καθένας στην σειρά περιμένει υπομονετικα να παραλάβει το συσσίτιο και την κουραμάνα τους από τους ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ...

      http://www.youtube.com/watch?v=T6sV6cTsSGA

      KOΥΡΕΜΕΝΟΙ ΞΥΡΙΣΜΈΝΟΙ ΠΛΥΜΕΝΟΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ ΟΙ "ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΙ" ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΝΟΦ ΚΕΡΑΤΩΜΕΝΟΙ ΕΑΜ ΕΛΑΣΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΓΛΟ ΠΡΆΚΤΟΡΑ ΝΙΚ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΆΖΕΨΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΌΤΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΣΕΣ ΣΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ =Ο ΝΙΚ ΖΑΚΧΑΡΙΑΝΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΝΤΑΧΑΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ=-==ΣΤΟ ΚΚΕ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΔΙΚΟΥΣ" ΣΑΣ....ΔΟΞΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ......ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΡΑΝΤΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 65 ΧΡΟΝΙΑ....ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑΞΩ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΦΕΙΑΔΗ......ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑΞΟΥΜΕ..."ΔΟΞΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ....ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΖΕΠΕΣ .....

      Διαγραφή
  12. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ?
    ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ?
    ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανεγκέφαλε ξύπνα κατά τα λεγόμενα των ανταρτών στην Νάουσα έγινε ο αρραβώνας στην Φλώρινα θα γίνει ο γάμος αυτή θα ήταν η τύχη μας αν κέρδιζαν οι αντάρτες την ημέρα εκείνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. λέτε να δούμε στις εκκλησίες μας να μοιράζουν μαζί με το ..αντίδωρο και τον ριζοσπάστη; και στα κατηχητικά τον οδηγητή; έ τότε θα γελάμε με τα ΧΑΛΙΑ σου ......Μεγάλε ΑΝΑΞΙΕ συνεχιστή του Αυγουστίνου Καντιώτη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην είσαι άδικος. Ο πατήρ Αυγουστίνος πάντα έλεγε ότι ήθελε να τελέσει τρισάγιο στους τάφους του ΔΣΕ, αρκεί να υπήρχε ένας σταυρός εκεί. Πράγμα που φυσικά ποτέ δεν έγινε.

      Διαγραφή
  15. και σημερα η ιστορία επαναλαμβάνετε, αν αποτυχει πολιτικά και ο ΣΥΡΙΖΑ τότε μας έμειναν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και το ΚΚΕ, ο εμφύλιος μπροστά μας !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.