Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Πρωταθλητές Ελλάδος η Νεφέλη Τίτα και ο Βασίλης Σαρακίνης του ΑΟΦ

Με 14 μετάλλια, 2 χρυσά, 4 αργυρά και 8 χάλκινα γύρισε ο ΑΟΦ στη Φλώρινα, από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα FIS Χιονοδρομίας (Δρόμων Αντοχής) που πραγματοποιήθηκε στο Μέτσοβο στις 22/23-2-2014.
Μέσα σε ένα πανέμορφο ορεινό τοπίο στην Μηλιά Μετσόβου, ο διοργανωτής ΕΟΣ Μετσόβου κατέβαλε και πάλι υπεράνθρωπες προσπάθειες, ξυρίζοντας κυριολεκτικά από την γύρω περιοχή το λιγοστό χιόνι για να το τοποθετήσει στην πίστα, έτσι ώστε να γίνει ο αγώνας, που ταυτόχρονα ήταν και διεθνής. Το σύνολο των αθλητών που έλαβαν μέρος (Έλληνες και ξένοι) ήταν 113, ενώ το σύνολο των αθλητών του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας που συμμετείχαν ήταν 21, έχοντας και πάλι την πολυπληθέστερη αποστολή από όλες τις ομάδες.
Παντοδύναμος και αήττητος ο ΑΟΦ, στην κατηγορία Παμπαίδων και Πανκορασίδων, με τους ΣΑΡΑΚΙΝΗ ΒΑΣΙΛΗ και ΤΙΤΑ ΝΕΦΕΛΗ να κερδίζουν με άνεση την πρώτη θέση, για δεύτερη συνεχόμενη φορά το 2014.Εξαιρετική η εμφάνιση και των Χρυσών κοριτσιών του Ομίλου στην κατηγορία Κορασίδων 1, όπου στην πρώτη 6αδα οι 4 ήταν αθλήτριες της Φλώρινας(ΑΟΦ).
Ιδιαίτερα διακρίθηκαν, οι ΡΑΦΑΕΛΛΑ ΜΑΥΡΟΥΔΗ (3 Αργυρά μετάλλια)-ΒΕΛΛΙΟΥ ΕΥΑ (1 Αργυρό μετάλλιο)-ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΙΧΑΕΛΛΑ (3 Χάλκινα μετάλλια)-ΣΤΥΛΙΑΔΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ (1 Χάλκινο μετάλλιο)-ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ (1 Χάλκινο μετάλλιο)-ΧΑΛΒΑΤΖΗ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ (1 Χάλκινο μετάλλιο)-ΤΙΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (1 Χάλκινο μετάλλιο)-ΜΠΟΙΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (1 Χάλκινο μετάλλιο).
Η 30μελής (στο σύνολό της) αποστολή του ΑΟΦ μετακινήθηκε με 2 mini van και διανυκτέρευσε στο Μέτσοβο. Το διήμερο αυτό, πέρα από τις νίκες που έδωσαν χαρά στην ομάδα, στον ελεύθερο χρόνο τους οι μικροί αθλητές έζησαν απίστευτες στιγμές γέλιου και ομαδικότητας, αποκομίζοντας πλούσιες εμπειρίες - άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος του ΑΟΦ όλα αυτά τα χρόνια.
Το Δ.Σ συγχαίρει όλα τα παιδιά και τον προπονητή τους Τίτα Χρήστο για τις επιτυχίες τους. Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:
 

ΣΑΡΑΚΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 1η θέση
ΤΙΤΑ ΝΕΦΕΛΗ 1η θέση
ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΡΑΦΑΕΛΛΑ 3 αργυρά μετάλλια
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 4η θέση
ΣΤΥΛΙΑΔΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ 3η θέση
ΤΑΣΟΥΛΗ ΗΡΑ 5η θέση
ΒΕΛΛΙΟΥ ΕΥΑ 2η θέση
ΜΠΟΙΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 3η θέση
ΤΙΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 3η θέση
ΠΑΛΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 5η θέση
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ 3 χάλκινα μετάλλια
ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΕΥΤΥΧΙΑ 10η θέση
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ 7η θέση
ΧΑΛΒΑΤΖΗ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ 3η θέση
ΦΙΛΙΠΙΔΟΥ ΑΓΝΗ 4η θέση
ΡΟΣΕΝΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 8η θέση
ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ 5η θέση
ΝΟΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 6η θέση
ΓΑΣΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 7η θέση
ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΛΙΝΑ 3η θέση
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 8η θέση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.