Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Τρισάγιο για τους πεσόντες αστυνομικούς και στρατιωτικούς (video)

Χθες, στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών, το οποίο βρίσκεται στο κατάστημα της Α.Δ. Φλώρινας, με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, τελέστηκε τρισάγιο υπέρ των πεσόντων αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, έτσι όπως έχει καθιερωθεί από την Π.Ο.ΑΣ.Υ. για το Α’ Ψυχοσσάβατο κάθε έτους.
Στο τρισάγιο χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φλώρινας, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητος.
Την ανωτέρω εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αστυνομικός Διευθυντής Φλώρινας Ταξίαρχος κ. ΛΑΤΜΟΣ Πέτρος, ο Διοικητής του 1ου Συντάγματος Πεζικού Συνταγματάρχης κ. ΛΙΟΝΤΟΣ Κωνσταντίνος, ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας Πυραγός κ. ΣΠΥΡΙΔΗΣ Χρήστος, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας κ. ΓΕΡΜΑΝΙΔΗΣ Αθανάσιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. ΗΛΙΑΔΗΣ Δημήτριος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Χρήστος, ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ Χρήστος, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας κ. ΜΠΙΡΟΣ Στέφανος, ο Πρόεδρος των Αποστράτων Αστυνομικών Φλώρινας κ. ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΗΣ Δημήτριος και πολλοί συνάδελφοι - μέλη μας.
Λίγη ώρα νωρίτερα, τρισάγιο τελέστηκε και στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο, με πρωτοβουλία του 1ου Συντάγματος Πεζικού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.