Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Κύπελλο Ελλάδος: για την τιμή των όπλων ο Αμύντας

Σήμερα (26/02) στις 19:30, διεξάγεται στον κλειστό της Μίκρας, ο πρώτος νοκ άουτ ημιτελικός του κυπέλλου Ελλάδος γυναικών, ανάμεσα στον γηπεδούχο ΠΑΟΚ και τον Αμύντα Αμυνταίου.
Για τον Αμύντα τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό, καθώς μετά τους τραυματισμούς των Βαφειάδου και Τσουτσουλάκη, ήρθε να προστεθεί και η λύση της συνεργασίας με τη Συζίνου, γεγονότα που δυσχεραίνουν το έργο της ομάδα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Ως εκ τούτου, ο ΠΑΟΚ φαντάζει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, που θα είναι πρώτος της ιστορίας του.
Η παίκτρια του Αμύντα Ηλιάνα Ρακοπούλου σχολίασε: «Παρά τα προβλήματα απουσιών που μας ταλαιπωρούν, θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Σεβόμαστε τον Πρωταθλητή ΠΑΟΚ, αλλά δεν τον φοβόμαστε, εξάλλου για μας η συμμετοχή, για πρώτη φορά στους -4- του θεσμού, αποτελεί επίτευγμα στον πρώτο χρόνο παρουσίας της ομάδας στην Α1».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.