Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Χ. Μποντζίδης: «Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Φλώρινας» (video)

Την απόφασή του να ηγηθεί συνδυασμού για τις εκλογές στο δήμο Φλώρινας ανακοίνωσε χθες, στη διάρκεια της συνάντησης της Πρωτοβουλίας Πολιτών, ο τέως βουλευτής Χαράλαμπος Μποντζίδης.

11 σχόλια:

  1. ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΔΙΧΟΤΟΜΗΜΕΝΟ-Ή ΚΑΙ ΤΡΙΧΟΤΟΜΗΜΕΝΟ,ΟΨΟΜΕΘΑ,ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΧΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΟΣΚΕ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ UNDERGROUND ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ!ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΣΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί αναγνώστες, υπάρχουν σχόλια με χαρακτηρισμούς και καταγγελίες που δεν μπορούν να υποστηριχθούν. Εάν θέλετε μπορείτε να κάνετε τα συγκεκριμένα σχόλια επωνύμως και τότε θα δημοσιευτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχαχα με Μποντζίδη και ΣΥΡΙΖΟτέτοιους βλέπω στο τέλος να κατεβαίνει μόνο Βοσκόπουλος άντε και κανα ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Mποντζίδης θα μας σώσει όπως τότε που ήταν βουλευτής ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντε να δουμε τελικα ποσοι θα κατελθουν στην εκλογικη μαχη. Μαλλον στο τελος βοσκοπουλος και καραντζιδης θα παλεψουν και αλλα λογια να αγαπιομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ο Καραντζιδης δεν ηταν κκε θα εβγαινε με 70%

      Διαγραφή
  8. ΜΠΟΝΤΖΙΔΗ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΕΛΩΣΕΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΠΟΝΤΖΙΔΗ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΙΣΧΡΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.