Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Σε συνεχή άνοδο το πινγκ πονγκ της Φλώρινας

Από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ανακοινώθηκε ο πίνακας κατάταξης των ενεργών σωματείων επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Ελλάδας για το 2013. Η αξιολόγηση γίνεται κάθε χρόνο με κριτήρια τους ενεργούς αθλητές, την αντιπροσώπευση στις ηλικιακές κατηγορίες, τις συμμετοχές στις επίσημες διοργανώσεις και βέβαια τις επιτυχίες κάθε ομάδας.
Σε αυτόν τον πίνακα οι ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας βρίσκονται στην πολύ τιμητική 24η θέση ανάμεσα στα 142 ενεργά σωματεία που αξιολογήθηκαν. Σε σχέση με άλλες χρονιές παρατηρούμε μία διαρκή άνοδο (2010: 121η, 2011: 88η, 2012: 39η). Σε αυτά τα χρόνια ο Σύλλογος με μεθοδικότητα και επιμονή κατάφερε ουσιαστικά από το «0» να καταξιωθεί, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην ανάπτυξη των ακαδημιών και συμμετέχοντας σε κάθε επίσημη διοργάνωση που έλαβε χώρα κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα. Παράλληλα, φιλοξένησε στη Φλώρινα πολλές διοργανώσεις τοπικής και πανελλήνιας εμβέλειας.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη Διοίκηση, τους Προπονητές, Αθλητές και Γονείς, οι οποίοι εργαζόμενοι αρμονικά, με στόχο και όραμα έφεραν τόσο ψηλά το πινγκ-πονγκ της Φλώρινας. Ευχή μας είναι του χρόνου ακόμα ψηλότερα.
Φέτος για πρώτη φορά στον πίνακα συναντάμε και δύο άλλες φλωρινιώτικες ομάδες. Οι νεοσύστατες ομάδες Π.Σ. Αρμενοχωρίου (126η) και Ο.Ε.Α. Φλώρινας (135η) το 2013 έκαναν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και αναμένεται με την παρουσία και δραστηριότητά τους να ενισχύσουν ακόμα περισσότερα την επιτραπέζια αντισφαίριση της περιοχής μας. Μακάρι στο μέλλον να δούμε και άλλους συλλόγους να ενεργοποιούνται, έτσι ώστε όλο και περισσότερα παιδιά να έρχονται κοντά στο πολύ δημοφιλές άθλημα του πινγκ-πονγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.