Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Σύλληψη αλλοδαπού στην Κρυσταλλοπηγή σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης

Κατηγορείται ότι συμμετείχε σε υπόθεση εισαγωγής και μεταφοράς μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στην Κρυσταλλοπηγή, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, συνέλαβαν 30χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Καστοριάς, για πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα που προβλέπονται στη νομοθεσία περί ναρκωτικών (εισαγωγή στην επικράτεια και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών κατά συναυτουργία).

Ειδικότερα, κατηγορείται ότι την 06-01-2003 σε περιοχή του Γράμμου στην Καστοριά, εισήγαγε και μετέφερε παράνομα από την Αλβανία στην Ελλάδα, κάνναβη, συνολικού βάρους εκατόν είκοσι οχτώ κιλών πεντακοσίων ογδόντα γραμμαρίων (128.580 γρ.), από κοινού με άλλους εννιά ομοεθνείς του, εκ των οποίων οι τέσσερις απεβίωσαν λόγω ψύχους κατά τη μεταφορά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.