Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Στις 9 η έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία του δήμου Αμυνταίου

Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης – εκτός των παιδικών σταθμών - του Δήμου Αμυνταίου την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στις 9:00 π.μ., λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

8 σχόλια:

  1. Σοβαρά τώρα Κ. Δήμαρχε στο Αμυνταιο δεν εχει τιποτα! στα χωρία είδες τι γίνεται? Ή Ανοιξες τν κουρτινουλα σου είδες στο Αμύνταιο και εβγαλες απόφαση.. σε εμας το εχει στρωσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Δήμαρχε στην Κέλλη, Λέχοβο και Βαρικό είδες τι γίνετε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειπαμε ότι είσαι καλος δήμαρχος αλλά αν αύριο γίνει κάποιο ατύχημα να δούμε την αντιμετώπιση........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Stin kelli ginetai xamos... Kleiste ta... Epitelous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον δεν ξέρει τι είναι Κέλλη και Βαρικό! Ωραίος δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οτι να ναι ρε φιλε!!, συγγνωμη αλλα στη Φλωρινα, Πρεσπες κλειστα!! εμεις στις 9:00 γτ βγηκαμε απο το νομο Φλωρινας... ΕΛΕΟΣ ..εσας σας νοιαζει μονο να περνατε καλα και τίποτα αλλο...δεν βλεπετε ποσο χιονι εχει στα χωρια!! ΣΩΣΤΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ...ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρέσπα και Φλώρινα κλειστάάά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυριε Δημαρχε!
    Λεχοβο ειδες τι γινεται? εγω πως θα ειμαι σιγουρη για το λεωφοερειο με τοσο χιονι οτι η κορη μου ειναι ασφαλης μου λες!! ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ!! κανονισε να τα κλείσεις έστω και το πρωί γιατι εδω ακομα χιονίζει!!!! πανε εσυ στην δουλεια σου αν θες ετσι κ αλλιως αμυνταιο δεν εχει τιποτα εγω με αυτο το καιρο το παιδι μου δεν το στελνω και πολυ καλα θα κανεις αν τα κλεισειςςςςςςςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.