Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Τα χιόνια σκεπάζουν τη Φλώρινα (video)

Έντονη ήταν η χιονόπτωση στη διάρκεια του μεσημεριού ακόμα και μέσα στην πόλη της Φλώρινας. Η ένταση της χιονόπτωσης αυτή την ώρα έχει μειωθεί σχετικά, ωστόσο τα πάντα είναι κάτασπρα και οι μετακινήσεις χρειάζονται μεγάλη προσοχή, καθώς το οδόστρωμα είναι παγωμένο.
Δείτε ένα χαρακτηριστικό video με χειμωνιάτικες εικόνες της Φλώρινας.



Πηγή: εφημερίδα Ηχώ

4 σχόλια:

  1. Με τα σχολεία τι θα γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχουμε δει και χειρότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τακτικός αναγνώστης του Νέα Φλώρινα27 Ιανουαρίου 2014 - 9:12 μ.μ.
    Nεα Φλώρινα εκείνος ο αντιπεριφερειάρχης --πρόεδρος Ευξείνου λέσχης και παμποντιακής ένωσις ο κ. Αντωνιάδης αν δεν κάνω λάθος Γιάννης διαφήμιζε ότι ομογενείς μας στην Αμερική έστειλαν πολλά χρήματα και γέμισαν πετρέλαιο θέρμανσης ευαγή ιδρύματα υποθέτω και σχολεία μια και τυγχάνει να είναι εκπαιδευτικός στο επάγγελμα...Από τα σχόλια των αναγνωστών ΄( προφανώς μαθητών γονέων και διδασκάλων) διαπιστώνω ότι πολλά δημοτικά σχολεία στην πόλη και τα χωριά ΔΕΝ έχουν πετρέλαιο θέρμανσης...


    Πού πήγαν οι πολυδιαφημισμένοι ΤΟΝΟΙ πετρελαίου θέρμανσης κύριε Αντωνιάδη ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο ωραία είναι η Φλώρινά μας χιονισμένη!
    Μπράβο σας που μας φέρνετε τις εικόνες της χιονισμένης γειτονιάς, σε μας, που τη νοσταλγούμε...
    Σκεφθείτε όμως πόσο άλλαξε το κλίμα. Στις δεκαετίες 60 - 80, η πόλη ήταν χιονισμένη από τον Νοέμβριο μέχρι και τον Μάρτιο. Το νερό ήταν άφθονο. Τον χειμώνα του '81 πηγαίνοντας στο Φλάμπουρο, όπου υπηρετούσα ως Αγροτικός Ιατρός δεξιά και αριστερά από τον δρόμο έβλεπα έναν χιονένιο τοίχο.
    Σήμερα το χιόνι είναι είδηση! Μόνο αυτό να συνειδητοποιήσουμε καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική είναι η προστασία του περιβάλλοντος!
    Δημήτρης Γάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.