Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Τη λήψη μέτρων για τον περιορισμό της αιθαλομίχλης στο δήμο Φλώρινας αποφάσισε ο Γ. Δακής

«Για μια φορά ακόμη προχωράμε στη λήψη βραχυπρόθεσμων μέτρων μείωσης των εκπομπών αιρούμενων σωματιδίων στο χωρικό επίπεδο του Δήμου Φλώρινας, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, καθώς τα επίπεδα συγκέντρωσης ξεπέρασαν τα επιτρεπόμενα όρια». Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, υπογράφοντας την σχετική απόφαση.
«Στόχος μας, πρόσθεσε, η προστασία της υγείας των κατοίκων και η προστασία του περιβάλλοντος όπως προκύπτει από τις οδηγίες του αρμόδιου Υπουργείου».
Τα μέτρα τίθενται σε εφαρμογή από σήμερα στις 7 το απόγευμα και θα ισχύσουν μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα, οπότε η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί και σε περίπτωση που θα απαιτηθεί θα ανακοινωθούν νέα μέτρα.


8 σχόλια:

  1. δηλαδη θα εχουμε δωρεαν ρευμα???ειναι σιγουρο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, μία μείωση μόνο στη καθαρή τιμή για την αξία του ρεύματος για τις συγκεκριμένες ημέρες, που αναλογεί σε 1-3 € σε κάθε λογαριασμό. Από την άλλη αν κάποιος πιστεύνοντας ότι θα έχει δωρεάν ρεύμα ξεπεράσει το πλαφόν κατανάλωσης θα πιαστεί πραγματικό κορόϊδο.
      Αυτή είναι πολιτική !!! και κλέβουμε και λέμε ότι μας χρωστάνε.

      Διαγραφή
  2. Αν το επιτελουμενο εγκλημα,αντιμετωπιζεται με συστασεις,τοτε γιατι η κυβερνηση δεν προβαινει σε συστασεις αντι για δικες και καταδικες σ αυτους που σκοτωνουν?
    Γιατι δεν κανανε μια συσταση στο Πακιστανο της Παρου?
    Γιατι δεν κανουν μια συσταση στο Χριστοδουλο να επιστρεψει στη φυλακη και τον επικυρηξαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Egw mporw na sou kanw MIA systash na MHN grafeis asynarthsies?

      Διαγραφή
    2. TON XRISTODOULO XHRO THA TON VREIS STHN VILA TOU VOULGARAKH STO KARPENHSI. H OPOIS EINAI AKRIVWS DIPLA STHN EPIMAXH TOU LIAPH ALLA KANEIS DEN TOLMHSE NA KOITAXEI 30 METRA PIO PERA. ISWS TOUS FOVISAN OI OPLISMENOI FYLAKES POU FROUROUN THN PERIOXH.

      Διαγραφή
    3. Προσωπικα μικρουλη εδω που διαμενω εισπνεω καθαρο αερα.Εσυ εισπνεεις καρκινο.Εγω θα σταματησω να γραφω ασυναρτησιες,εσυ ομως θα συνεχισεις να εισπνεεις καρκινο.Την καταλαβες τη συναρτηση?

      Διαγραφή
  3. Ο καρκίνος και η υποθήκευση της υγείας των μικρών παιδιών μας κοστίζει 1-3 ευρώ. Αυτή είναι πραγματικά οικονομική πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.