Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Νέα διαμάχη Ασπρίδη – Βοσκόπουλου (video)

Ένα ακόμα επεισόδιο στην κόντρα Ασπρίδη – Βοσκόπουλου καταγράφηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας. Στο video που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε τα όσα είπαν και οι δύο.


13 σχόλια:

  1. Και τι δήμαρχο θέλει η Φλώρινα, κατ' εσέ κ. Ασπρίδη? Τον Τσώκα τον οποίο προωθείς εσύ και το βλάχικο λόμπι της πόλης? Ευχαριστούμε, δε θα πάρουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν μας αποκαλύπτεσαι εσύ που απορρίπτεις τον Τσιώκα;
      Ίσως τότε επιλέξουμε εσένα για δήμαρχο!!!
      Η τέλος πάντων πρότεινέ μας κάποιον για να μπορούμε να συγκρίνουμε και μη κάνεις σαν τον ΣΥΡΙΖΑ που όλα τα απορρίπτει, χωρίς να έχει τίποτα να προτείνει!!!!

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ!
      ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!

      Διαγραφή
    3. na proteinei tsikoa o siriza i kaliteri lisi na vgei apo to adiexodo xaxa xa

      Διαγραφή
  2. Επειδή,προφανώς, έχουμε χάσει επεισόδια καθώς φαίνεται, οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που βρίσκονται, γιατί δε συμμετέχουν? Διαμαρτύρονται για κάποιο λόγο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Περιφέρεια έχει εγκρίνει ως νόμιμη την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για τη μεταφορά της Ζέτας από την ΑΝΦΛΩ στο Δήμο;
    Ξέρει κάποιος να μας ενημερώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ......ΚΟΚΟΡΑΣ.......ΠΟΙΟΣ;
    Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟς!
    ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o kyrios tsokas as katsi sto spiti tou ftani katestrepse tin florina me ton laini kai ton aspridi den to katalaveni oti tous sixathike o kosmos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η εικόνα του δημοτικού συμβουλίου δέν παραπέμπει σε δημοτικό συμβούλιο αλλα σε "κάτι" άλλο.......

    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ....
    το ΠΑΡΟΝ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ...

    παράκληση ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ άν θέλει να διαφυλλάξει την αξιοπρέπεια του...

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ Δ Ι Κ Α Σ Τ Η Ρ Ι Α..ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ...ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΡΑΔΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΓΚΣ .

    δέν εκπροσωπείτε ούτε την Φλώρινα ούτε τα ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι Φλωρινιώτες...

    το μόνο που βλέπουμε να κάνετε εκεί μέσα είναι οτι ασχολήστε με κατινιές κουτσουμπολια ανταλλαγές κατηγοριών και ρουφιανιλίκια μεταξύ σας Τι είστε τέλος πάντων και τι παριστάνετε εκεί μέσα μόνο εσείς το ξέρετε....όταν οι δημότες εχουν σιχαθεί να παρακαολουθούμε τα προσωπικά ξεκατινιάσματα αντι να βλεπουμε να ασχολείστε με τα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν σάν Φλώρινα ...


    ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ....μέχρι τις εκλογές που θα ΦΑΤΕ ΠΟΔΙ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ




    ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ .. αναλώνεστε σε προσωπικές κόντρα πώς θα επανεκλεγείτε την ίδια στιγμή που Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΗΜΑΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ


    με σεβασμό στην φιλοξενία του νέα φλώρινα δέν θα προχωρήσω σε ΒΑΡΥΤΑΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ....αρκετα αρκετα αρκετα αρκετά κράτησε το θεατράκι σας εκεί μέσα

    ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τον Ασπριδη λες οτι ερχεται στο δημοτικο συμβουλιο να απολογηθει ενω εσυ το ιδιο κανεις.Τον κατηγορεις στο προηγουμενο δ.σ οτι επαιρνε μιζες κτλ σε προκαλει να το αποδειξεις αλλα εκει κανεις την παπια και δεν λες τιποτα.Προσπαθεις να τον μειωσεις και καλα οτι δεν εχει διαβασει τον καλλικρατη.Αστειοτητες δημαρχε που μονο ενα παιδακι μπορεις να πεισεις.Οσο αναφορα το μπλογκ (που εσυ δεν ασχολεισαι με αυτα).Εμεις το εχουμε τουμπανο και εσυ κρυφο καμαρι.Και κατι τελευταιο..ο πρωην παπαγαλος σου εχει αρχισει να μιλαει για σενα..αρνητικα βεβαια..με πολλες πικαντικες λεπτομερειες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημαρχε κοψε το ειρωνικο υφακι σου και σταματα να λες τα ιδια και τα ιδια.Εδω και 1-2 μηνες εχεις δημιουργησει θεμα για το Ζετακι.Για την ανεργια και για να φερεις κανα εργο στην πολη μας,για να διεκδικησεις εστω κατι τιποτα δεν κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τελικα..ειμαστε αξιοι της μοιρας μας σε αυτη τη πολη με αυτα που γινονται επι σειρα ετων.αλλα εμεις εκει.με τα δυο χερια...καλα να παθουμε....δεν μας φταιει κανενας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. thev ton apolisete ala prota na fai osa theli gia na figi xortatos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.